Skip to main content
Liverpool

Pobednički pristup prodaji blista u prodavnicama

Datum: 15/07/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Prvi mesec takmičenja u pobedničkom pristupu prodaji je završen a drugi krug je trenutno u toku. U Ujedinjenom Kraljevstvu pobednik 1. kruga želi još više.

Donna Lester
Donna Lester je Deputy Store Manager (zamenik menadžera prodavnice) u Liverpulu u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Kupac na prvom mestu.

To je centralni deo strategije JYSKa i od juna meseca se više nego ikad potencira u svim JYSKovim prodavnicama širom sveta. Takmičenje u pobedničkom pristupu prodaji je privuklo prodavnice da ponude svoju najbolju uslugu kupcima i postaraju se da je iznad svega kontakt sa kupcima u prodavnicama.

U Ujedinjenom Kraljevstvu, prodavnica u Liverpulu je najbolji primer jer su kolege u prodavnici uspele da odnesu sveukupnu pobedu u prvom krugu sa najboljim rezultatom na osnovu prodaje baštenskih artikala.

„Neverovatno je, i bez tima ne bih to mogla da postignem. Napravili smo takmičenje među osobljem, ko može najviše da proda, a ja sam obezbedila pune zalihe što nam je zaista pomoglo”, kaže Donna Lester, Deputy Store Manager u Liverpulu.

Julski fokus je na dušecima

Tokom jula, takmičenje u pobedničkom pristupu prodaji se nastavlja sa fokusom na dušecima, a u prodavnici u Liverpulu Donna i njen tim žele da postignu više. Sveukupni pobednik nakon 3 kruga će osvojiti vikend putovanje.

„Potrebne su nam neke obuke jer smo još uvek prilično nov tim. Ali sam uzbuđena zbog narednog kruga i videćemo kako će biti”, kaže Donna.

LogotipRetail Operational Director (operativni direktor za maloprodaju), Michael Olesen, je zadovoljan što prodavnice JYSKa širom sveta daju sve od sebe da kupcima obezbede najbolje moguće pobedničke pristupe prodaji.

„Fantastično je videti kako su prodavnice povećale fokus na pristup kupcima i kako daju sve od sebe da obezbede da kupci dobiju šta im je potrebno. Zadovoljstvo je posetiti prodavnice širom Evrope i videti kolege koje, kada kupac uđe u našu prodavnicu, prestaju da rade tekući posao i započinju dijalog sa kupcem”, kaže Michael.

Latest news

Ireland status

Od 10 do 20 prodavnica: JYSK Irska se priprema za sledeći korak

21/07/2021 - Uprkos pandemiji, kompanija JYSK Irska je uspela da privuče veliki broj kupaca, tako da je samim tim ostvarila odličnu prodaju na mreži i u prodavnicama. Kompanija JYSK želi da u finansijskoj godini 2021–2022. udvostruči broj prodavnica – od 10 do 20.

Liverpool

Pobednički pristup prodaji blista u prodavnicama

15/07/2021 - Prvi mesec takmičenja u pobedničkom pristupu prodaji je završen a drugi krug je trenutno u toku. U Ujedinjenom Kraljevstvu pobednik 1. kruga želi još više.

JYSK will cut carbon emissions in half

JYSK će prepoloviti emisije ugljenika

13/07/2021 - U agendi JYSKa je da postane održiviji i nekoliko novih inicijativa je ugledalo svetlost dana. U najskorije vreme smo zacrtali ciljeve za smanjenje emisija gasova sa efektom staklene bašte.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office