Skip to main content

Od male prodavnice do centralnog sedišta u Mađarskoj

Датум: 26/04/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Careers & HR , Customer Service

Péter Csikai
Péter Csikai se do sada popeo u poslovnoj hijerarhiji od pozicije Sales Assistant (pomoćnik u prodaji) do Customer Service Manager (menadžer u korisničkoj službi).

Péter Csikai je jedan od mnogih primera kako u JYSKu može da se napravi sopstveni put karijere.

Pre devet godina Péter Csikai je počeo svoju karijeru u JYSKu u maloj prodavnici u okolini Budimpešte, prestonice Mađarske. Danas on i dalje pomaže kupcima u JYSKu, ali sada kao Customer Service Manager sa 12 zaposlenih u timu za koje je odgovoran.

„Pre oko dve i po godine sam se osećao kao da za mene više nema izazova na poziciji Store Manager (menadžer prodavnice). Otprilike u isto vreme naš HR Manager (menadžer za kadrove) mi se obratio sa idejom da postanem Customer Service Manager za JYSK u Mađarskoj“, priča Péter, koji ima 32 godine i živi u Budimpešti.

Savršen tajming

U poslednjih nekoliko godina JYSK je mnogo toga uložio u izgradnju centara za korisničku službu u svakoj zemlji kako bi kupcima pružio lokalnu uslugu, uključujući i Mađarsku. Trenutak je bio savršen za Pétera jer je prethodni menadžer upravo napustio tu poziciju.

„Znao sam da ću, ako prihvatim ovu priliku, moći da učestvujem u pravljenju sopstvenog tima. Bio sam siguran da je to za mene pravi izbor i drago mi je što sam prihvatio nove izazove. Sada imam više raznovrsnosti u zadacima i više odgovornosti, a to mi zaista prija“, kaže on.

Put karijere kojim je Peter išao u JYSKu

  • 2010-2011: Asistent prodaje
  • 2011-2012: Logistics Responsible (odgovorni službenik za logistiku)
  • 2012-2014: Store Manager Trainee (menadžer prodavnice na obuci)
  • 2014-2016: Store Manager
  • 2016- : Customer Service Manager

Budući snovi

Iako je veoma mlad, Péter već može da se pohvali brojnim različitim pozicijama u okviru JYSKa. Ali on nije preterano impresioniran svojim rezultatima u karijeri.

„Poznajem mnogo ljudi u JYSKu u Mađarskoj koji su brzo napredovali jer su bili veoma posvećeni, pa se ne osećam kao da sam poseban u tom smislu. Ali znam da želim da ostanem u JYSKu jer su mogućnosti za karijeru odlične“, kaže Péter i dodaje:

„Za nekoliko godina mogu da zamislim sebe na poziciji Regional Customer Service Manager (regionalni menadžer u korisničkoj službi).“

 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office