Skip to main content

Fra en lille butik til landekontoret i Ungarn

Dato: 26/04/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategori: Careers & HR , Customer Service

Péter Csikai
Péter Csikai er indtil videre gået hele vejen fra Sales Assistant til Customer Service Manager.

Péter Csikai er et af mange eksempler på, hvordan man kan skabe sin egen karrierevej i JYSK.

For ni år siden begyndte Péter Csikais karriere i JYSK i en lille butik tæt på Budapest, hovedstaden i Ungarn. I dag hjælper han stadig kunder i JYSK, men nu som Customer Service Manager med ansvar for 12 medarbejdere i sit team.

"For cirka to og et halvt år siden følte jeg, at jeg var ved at løbe tør for nye udfordringer som Store Manager. På nogenlunde samme tid kontaktede vores HR Manager mig med et forslag om, at jeg kunne blive Customer Service Manager for JYSK i Ungarn," siger Péter, der er 32 år gammel og bor i Budapest.

Perfekt timing

I de seneste år har JYSK investeret meget i at opbygge Customer Service Centres i hvert land for at tilbyde kunderne lokal vejledning, også i Ungarn. Timingen var helt perfekt for Péter, fordi den tidligere leder lige havde forladt sit job.

"Jeg vidste, at hvis jeg greb den her mulighed, ville jeg blive en del af at bygge mit eget team op. Det var jeg sikker på var det rigtige valg for mig, og jeg er glad for, jeg tog imod de nye udfordringer. Nu har jeg mere forskelligartede opgaver og mere ansvar, og det har været rigtig godt for mig," siger han.

Peters karrierevej i JYSK

  • 2010-2011: Sales Assistant
  • 2011-2012: Logistics Responsible
  • 2012-2014: Store Manager Trainee
  • 2014-2016: Store Manager
  • 2016- : Customer Service Manager

Drømme for fremtiden

I en ung alder har Péter allerede haft en række forskellige jobs i JYSK. Men et kig på hans eget cv imponerer ham ikke ret meget.

"Jeg kender mange folk i JYSK Ungarn, som er blevet forfremmet hurtigt, fordi de har vist engagement, så på den måde føler jeg mig ikke speciel. Men jeg ved i hvert fald, at jeg gerne vil blive i JYSK på grund af de mange karrieremuligheder," siger Péter og tilføjer:

"Om nogle år kunne jeg også godt se mig selv som Regional Customer Service Manager."

Latest news

Aleš Kisý

Mit sjette Paralympiske Lege

27/03/2024 - Med 5 måneder til starten af De Paralympiske Lege i Paris forbereder Aleš Kisý, en tjekkisk Paralympisk medaljevinder, sig til sit sjette Paralympiske Lege.

Peter og Jonas

Mesteren mod manageren: Kan en butikschef slå en guldvinder?

21/03/2024 - Kan Peter Rosenmeier vinde guld i Paris? Kan et kamera holde til at blive skudt efter? Og kan en butikschef stille noget som helst op imod en dobbelt paralympisk mester i bordtennis?

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italien investerer i medarbejderudvikling

19/03/2024 - Den 26. februar lancerede JYSK Italien det første District Manager Traniee-forløb (DMT) på hovedkontoret i Milano.

Tilføj kommentar

Husk at holde en god tone :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office