Skip to main content

Od male prodavnice do sjedišta kompanije za zemlju u Mađarskoj

Datum: 26/04/2019

Od strane: Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Careers & HR , Customer Service

Péter Csikai
Péter Csikai se do sada popeo na ljestvici karijere od Sales Assistant (prodavac) do Customer Service Manager (menadžera korisničke službe).

Péter Csikai je jedan od mnogih primjera kako možete napraviti svoju karijeru u JYSKu.

Prije devet godina, Péter Csikai je započeo svoju karijeru u JYSKu u maloj prodavnicu blizu Budimpešte, glavnog grada Mađarske. Danas i dalje pomaže kupcima u JYSKu, ali sada kao Customer Service Manager sa 12 zaposlenih u njegovom timu.

„Prije otprilike dvije i po godine, osjećao sam se kao da mi nedostaju novi izazovi kao Store Manager. Otprilike u isto vrijeme, naš HR Manager (menadžer za ljudske resurse) me je kontaktirao sa idejom da postanem Customer Service Manager za JYSK u Mađarskoj”, kaže Péter, koji ima 32 godine i živi u Budimpešti.

Savršen trenutak

Posljednjih godina JYSK mnogo ulaže u izgradnju službi za korisnike u svakoj zemlji kako bi korisnicima ponudio usluge za lokalne korisnike, uključujući Mađarsku. Vrijeme je bilo savršeno za Pétera jer je prethodni menadžer upravo napustio svoj položaj.

"Znao sam da ću, ako iskoristim ovu priliku, moći sudjelovati u izgradnji vlastitog tima. Bio sam siguran da je ovo pravi izbor za mene, i sretan sam što sam prihvatio nove izazove. Sada imam više raznolikosti u svojim zadacima i više odgovornosti, a to je sjajno za mene”, kaže on.

Peterova karijera u JYSKu

  • 2010-2011: Sales Assistant (prodavac)
  • 2011-2012: Logistics Responsible (odgovoran za logistiku)
  • 2012-2014: Store Manager Trainee (pripravnik za rukovodioca trgovine)
  • 2014-2016: Store Manager (rukovodioc trgovine)
  • 2016- : Customer Service Manager (rukovodioc korisničke službe)

Snovi o budućnosti

U mladoj dobi Péter već može navesti nekoliko različitih pozicija unutar JYSKa. No gledanje u razvoj svoje karijere ga ne impresionira toliko.

“Poznajem mnogo ljudi u JYSK Hungary koji su brzo napredovali, jer su pokazali svoju predanost, tako da se ne osjećam posebno na taj način. Ali znam da želim ostati u JYSKu zbog velikih mogućnosti za karijeru”, kaže Péter i dodaje:

"U nekim godinama, mogu se zamisliti kao regionalni menadžer usluga za korisnike."

 

Latest news

Fotografija pregleda jednog dana u JYSKu

Jedan dan u JYSKu: Četiri kolege dijele svoj radni dan (august 2019.)

16/08/2019 - Sa više od 23.000 kolega u mnogim različitim zemljama, ne postoje dva ista radna dana u JYSKu. Zamolili smo četiri JYSKove kolege da podijele fotografije svog radnog dana na GOJYSK.com.

Preview July 2019

NAJBOLJE OD #GOJYSK – Jul 2019.

12/08/2019 - Pogledajte neke od najboljih objava na Instagramu za protekli mjesec.

Peter Rosenmeier

JYSK i Parasport Denmark slave 30 godina saradnje

06/08/2019 - Još od 1989. godine JYSK je glavni sponzor organizacije Parasport Denmark. Saradnja koja se gradi na zajedničkim vrijednostima, uzajamnom poštovanju i povjerenju u vlastite sposobnosti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office