Skip to main content

Naš CEO donosi dobre vesti: JYSK ostaje na pravom putu

Датум: 11/01/2021

Author: ,

Категорија: Strategy

Jan Bøgh
Jan Bøgh, CEO (glavni izvršni direktor) i President (predsednik)

Poštovane kolege,

Nadao sam se da neće biti neophodno da vam još jednom pišem u situaciji kada je većina naših prodavnica u Evropi zatvorena zbog virusa korona. Ali, na žalost, to nije slučaj.

Od oktobra meseca se postepeno zatvaralo sve više naših prodavnica a trenutna situacija je veoma ozbiljna i nepovoljna po JYSK.

Međutim, kao i u proleće, kada je situacija takođe bila veoma ozbiljna, želim jasno da kažem svima vama da ja, moje kolege u izvršnom timu menadžera i naši vlasnici još uvek verujemo u budućnost JYSKa.

To znači da ćemo nastaviti dugoročno planiranje i investiranje u dugoročne projekte.

Nada pred nama

U ovom trenutku je odobreno nekoliko vakcina i, poput većine, nadam se da će vlade evropskih zemalja biti efikasne u njihovoj primeni što će obezbediti da možemo da se vratimo normalnijem načinu života što je pre moguće.

To takođe znači da još uvek verujemo da su nam potrebni naši trenutni zaposleni i, nadamo se, mnogo novih u narednim godinama.

Ne postoje reči kojim bih mogao da umanjim bol onih koji su izgubili svoje najbliže. Niti mogu da učinim vaš svakodnevni život prijatnijim u situaciji u kojima su nam oduzeta mnoga prava i mogućnosti koje smo imali. Ali se nadam da mogu da umanjim vaše strahove u vezi sa gubitkom posla.

Još uvek verujemo da takve mere neće postati neophodne.

Izuzetni napori

Želim da iskoristim ovu priliku i da još jednom izrazim zadovoljstvo načinom na koji su JYSKovi zaposleni u celoj kompaniji do sada upravljali situacijom.

Iako su neki od vas morali da pomognu u zadacima koji se veoma razlikuju od uobičajenog posla ili su iznenada imali mnogo dodatnog posla u otežanim okolnostima, svako se prihvatio svojih zadataka i obavio posao na najbolji način.

To dostignuće će nas voditi kroz krizu i omogućiti rast kada ona prođe.

Vama koji još uvek možete da radite želim da se zahvalim na naporima i zamolim vas da i dalje rade ovako dobro. Upravo vaš trud omogućava da JYSK prevazilazi poteškoće.

Želeo bi da vas, koje smo poslali kući zbog zatvaranja prodavnica, zamolim da vodite računa o sebi i svojim najbližima. Nadam se povratku svih vas na posao.

Sve najbolje,

Jan Bøgh
CEO & President

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office