Skip to main content

Naš CEO donosi dobre vesti: JYSK ostaje na pravom putu

Datum: 11/01/2021

Author: ,

Kategorija: Strategy

Jan Bøgh
Jan Bøgh, CEO (glavni izvršni direktor) i President (predsednik)

Poštovane kolege,

Nadao sam se da neće biti neophodno da vam još jednom pišem u situaciji kada je većina naših prodavnica u Evropi zatvorena zbog virusa korona. Ali, na žalost, to nije slučaj.

Od oktobra meseca se postepeno zatvaralo sve više naših prodavnica a trenutna situacija je veoma ozbiljna i nepovoljna po JYSK.

Međutim, kao i u proleće, kada je situacija takođe bila veoma ozbiljna, želim jasno da kažem svima vama da ja, moje kolege u izvršnom timu menadžera i naši vlasnici još uvek verujemo u budućnost JYSKa.

To znači da ćemo nastaviti dugoročno planiranje i investiranje u dugoročne projekte.

Nada pred nama

U ovom trenutku je odobreno nekoliko vakcina i, poput većine, nadam se da će vlade evropskih zemalja biti efikasne u njihovoj primeni što će obezbediti da možemo da se vratimo normalnijem načinu života što je pre moguće.

To takođe znači da još uvek verujemo da su nam potrebni naši trenutni zaposleni i, nadamo se, mnogo novih u narednim godinama.

Ne postoje reči kojim bih mogao da umanjim bol onih koji su izgubili svoje najbliže. Niti mogu da učinim vaš svakodnevni život prijatnijim u situaciji u kojima su nam oduzeta mnoga prava i mogućnosti koje smo imali. Ali se nadam da mogu da umanjim vaše strahove u vezi sa gubitkom posla.

Još uvek verujemo da takve mere neće postati neophodne.

Izuzetni napori

Želim da iskoristim ovu priliku i da još jednom izrazim zadovoljstvo načinom na koji su JYSKovi zaposleni u celoj kompaniji do sada upravljali situacijom.

Iako su neki od vas morali da pomognu u zadacima koji se veoma razlikuju od uobičajenog posla ili su iznenada imali mnogo dodatnog posla u otežanim okolnostima, svako se prihvatio svojih zadataka i obavio posao na najbolji način.

To dostignuće će nas voditi kroz krizu i omogućiti rast kada ona prođe.

Vama koji još uvek možete da radite želim da se zahvalim na naporima i zamolim vas da i dalje rade ovako dobro. Upravo vaš trud omogućava da JYSK prevazilazi poteškoće.

Želeo bi da vas, koje smo poslali kući zbog zatvaranja prodavnica, zamolim da vodite računa o sebi i svojim najbližima. Nadam se povratku svih vas na posao.

Sve najbolje,

Jan Bøgh
CEO & President

Latest news

PLACE ME

Polica koju je dizajnirala JYSKov stažista uskoro u prodavnicama

21/01/2021 - Polica PLACE ME, koja je dostupna u prodavnicama od kraja januara, ima zanimljivu priču: Dizajn je napravio JYSKov stažista.

Schleswig

Jedan dan u JYSKu tokom korone (januar 2021)

18/01/2021 - Dok su mnoge prodavnice zatvorene u više zemalja, radni dan se dosta razlikuje u odnosu na normalna vremena pre pandemije virusa korona.

JYSK store front

Novo ime za skoro 1000 prodavnica u Nemačkoj

14/01/2021 - Tokom jeseni 2021. godine, sve prodavnice u Nemačkoj će promeniti ime iz DÄNISCHES BETTENLAGER u JYSK.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office