Skip to main content
B2B photo

Lokalni angažman povećava BtB prodaju u Grčkoj

Датум: 19/10/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Sales Growth

Julia Giannakoulia
Julia Giannakoulia je Logistics Responsible (službenik odgovoran za logistiku) u prodavnici na Rodosu u Grčkoj.

JYSK u Grčkoj ima veliki uspeh u prodaji Business to Business (prodaja između kompanija – BtB). Tajna iza ovoga je snažno lokalno prisustvo i saradnja.

U Grčkoj je udeo Business to Business prodaje najveći u JYSKu. Ovo je tako uprkos činjenici da Grčka tek od januara 2021. godine ima BtB odeljenje. Međutim, udeo u prodaji je već i tada bio visok.

Julia Giannakoulia je Logistics Responsible u prodavnici na grčkom ostrvu Rodos i već dugi niz godina radi sa BtB kupcima. Prema njenim rečima, lokalna posvećenost i angažovanje su veoma važni.

„Imamo nekoliko BtB kupaca koje poznajemo po imenu i izgradili smo odličan poslovni odnos. Pored toga, BtB odeljenje nam je od velike pomoći pri potvrđivanju dostupnosti proizvoda na zalihama i pri pružanju podrške u korisničkoj službi koja nam je potrebna“, kaže Julia.

Fokus na okruženje

Kad god se u blizini JYSKove prodavnice otvori novi hotel, restoran ili neko drugo novo preduzeće, jedan zaposleni u JYSKovoj prodavnici stupa u kontakt sa novim preduzećem i šalje kontakt podatke BtB odeljenju. A kada se otvora nova JYSKova prodavnica, sva relevantna preduzeća u okruženju pozvana su na otvaranje prodavnice.

Themis Katsis
Themis Katsis je B2B Manager (BtB menadžer) u JYSKu u Grčkoj.

Ovde BtB odeljenje podržava prodavnicu mesečnim pozivima, savetima, prospektima i pažnjom na društvenim mrežama i isto tako motiviše prodavnice takmičenjima za povećanje prodaje. Štaviše, BtB odeljenje se takođe pojavljuje sa rol-banerima pri upoznavanju sa potencijalnim novim kupcima na otvaranju prodavnica.

„Naš moto je „mali koraci prevazilaze ciljeve“, pa radimo timski, hrabri smo, imamo stav „da, mogu“ i dajemo povratne informacije. Imamo mnogo malih kompanija koje žele da kupuju od nas, ali još uvek ima prostora za poboljšanje“, kaže Themis Katsis, B2B Manager u JYSKu u Grčkoj.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office