Skip to main content
E-Team

JYSKovi majstori imaće pune ruke posla

Datum: 03/06/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Attractive Stores , Expansion

Za naredne godine planirano je više od 2000 aktivnosti u prodavnicama, a E-Team je uključen u svaku aktivnost. Zbog toga E-Teamovi rastu u nekoliko zemalja.

„Znamo da ovo zahteva puno truda od različitih odeljenja“.

Ovako misli CEO & President (izvršni direktor i predsednik) Jan Bøgh, kada je JYSK najavio da će sve prodavnice uvesti Store Concept 3.0 do kraja 2024. godine. Više od 2000 prodavnica još uvek treba da se modernizuje, a uz to JYSK planira da otvori oko 150 novih prodavnica svake godine.

Jedno od odeljenja koje će biti veoma zauzeto je E-Team (Establishment Team, odnosno tim za osnivanje). Timovi rastu u nekoliko zemalja, a jedna od njih je Mađarska.

„Širimo se na treći E-Team kako bismo mogli da pokrijemo 30 projekata u toku godine. Sve u svemu, imaću 3 vođe E-Teama i 12 članova E-Teama (po 4 člana u svakom timu)“, kaže Zoltán Németh, Store Concept Manager (menadžer za koncept prodavnice) u JYSKu u Mađarskoj.

Od mornara do člana E-Teama

E-Team u akcijiTrenutni članovi E-Teama u Mađarskoj imaju između 26 i 53 godine, a tim se sastoji od jedne žene i devet muškaraca.

Dok su neki članovi E-Teama ranije bili zaposleni u JYSKovim prodavnicama, mađarske kolege dolaze iz vrlo različitih profesija. Jedan je radio u pozorištima u scenskoj/tehničkoj ekipi, drugi je radio kao obezbeđenje, a treći je bio mornar na međunarodnom rečnom hotelskom brodu.

Oni su sada izuzetni stručnjaci za koncepte JYSKovih prodavnica i uključeni su u sve aktivnosti prodavnice u JYSKu. Ovde pomažu u izgradnji prodavnice sa vrlo detaljnim vremenskim rasporedom i tokom rada. To je ono što najnoviji član E-Teama u Mađarskoj, Péter Dobos, voli u svom poslu.

„Tražio sam stabilan i praktičan posao. Po mom mišljenju, cilj JYSKa je da obezbedi kvalitetan rad i upravljanje zadacima, jer ovo pomaže kompaniji da se poboljša. U E-Teamu stvaramo novi imidž i na taj način modernizujemo prodavnice“, kaže Péter.

Puno putavanja

Posao uključuje puno putovanja, jer E-Team često ostaje tokom nedelje u gradu u kojem se održavaju aktivnosti u prodavnicama. To ima svoje pozitivne i negativne strane.

„Radimo efikasno tokom nedelje da bismo skoro svaki vikend imali slobodno, tokom kojeg pokušavam da provedem kvalitetno vreme sa suprugom i porodicom. Ponekad moja supruga uzme jednu nedelju slobodno, naročito leti, i pridružuje mi se na putovanju. Na ovaj način imamo popodne i vikend za razgledanje grada u kojem radimo“, kaže Zoltán Bodonyi, član E-Teama.

Broj planiranih aktivnosti u prodavnicama u svim JYSKovim zemljama znači da svakodnevno mora da se renovira više od jedne prodavnice.

E-Team
Jedan od E-Teamova u Mađarskoj.

 

Latest news

JYSK reaches 100 stores in Romania

JYSK je dostigao broj od 100 prodavnica u Rumuniji

11/06/2021 - JYSK je dostigao važnu prekretnicu u Rumuniji i otvorio 100. prodavnicu u Konstanci, lučkom gradu na Crnom moru. Međutim, ovo je samo pola puta do 200 prodavnica. Sledeća polovina počinje sada.

Dare to Care

„Dare to Care“

10/06/2021 - Od 14. do 25. juna, JYSK će sprovesti internu kampanju pod nazivom „Dare to Care“ kako bi se obratila dodatna pažnja na radno okruženje.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office