Skip to main content
E-Team

JYSKovi majstori će imati pune ruke posla

Datum: 03/06/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Attractive Stores , Expansion

U nadolazećim godinama se planira više od 2000 aktivnosti u prodavnicama, a E-Team je uključen u svaku od njih. Zahvaljujući tome, E-Teamovi rastu u nekoliko država.

"Znamo da to zahtijeva zahtjevan rad u različitim odjelima".

Izrazio je to CEO & President (izvršni direktor i predsjednik) Jan Bøgh kad je JYSK najavio da će se sve prodavnice modernizirati na Store Concept 3.0 prije kraja 2024. Još treba modernizirati više od 2000 prodavnica, a usto JYSK planira otvoriti dodatnih 150 prodavnica svake godine.

Jedan od odjela koji će imati puno posla je upravo odjel E-Team (Establishment Team). U mnogim državama timovi rastu, a jedna od tih država je Mađarska.

"Proširujemo se na treći E-Team koji će moći pokriti 30 projekata godišnje. Sve u svemu, imat ću 3 vođe E-Teama i 12 članova E-Teama (4 člana u svakom timu)", kaže Zoltán Németh, Store Concept Manager (menadžer koncepta prodavnice) u JYSKu Mađarska.

Od mornara do člana E-Teama

E-Team u akcijiTrenutni članovi E-Teama u Mađarskoj imaju između 26 i 53 godine, a tim se sastoji od jedne žene i devetorice muškaraca.

Dok su neki članovi E-Teama prethodno bili JYSKovi zaposlenici, mađarske kolege dolaze iz različitih područja rada. Jedan je radio u pozorištima kao dio pozorišnog/tehničkog osoblja, jedan je radio kao zaštitar, a treći je bio mornar na internacionalnom riječnom hotelskom brodu.

Sad su vrhunski eksperti za JYSKove koncepte prodavnica i uključeni su u svaku aktivnost prodavnica u JYSKu. Ovdje pomažu u izgradnji prodavnice u okviru svog detaljnog rasporeda i toka rada. To je također ono što se najnovijem članu E-Teama u Mađarskoj, Péteru Dobosu, sviđa na ovom poslu.

"Tražio sam stabilan i praktičan posao. Koliko vidim, u JYSKu je cilj pružiti vrhunski rad i menadžment zadataka jer se time unapređuje kompanija. U E-Teamu stvaramo novu sliku i unosimo novosti u prodavnice", kaže Péter.

Mnogo putovanja

Ovaj posao podrazumijeva mnogo putovanja, jer E-Team često ostaje u gradu tokom cijele sedmice aktivnosti u prodavnici. To ima svoje prednosti i mane.

"Tokom sedmice radimo veoma efikasno da bismo imali skoro svaki vikend slobodan. Tako nastojim odvojiti vrijeme koje kvalitetno provodim sa svojom suprugom i porodicom. Ponekad moja supruga uzme slobodnu sedmicu – pogotovo tokom ljeta – i pridruži mi se na putovanju. Na taj način možemo zajedno provesti popodneva i vikend za razgledanje grada u kojem radim", kaže Zoltán Bodonyi, član E-Teama.

Broj planiranih aktivnosti prodavnica u svim JYSKovim državama znači da svaki dan treba obnoviti jednu prodavnicu.

E-Team
Jedan od E-Teamova u Mađarskoj.

 

Latest news

JYSK reaches 100 stores in Romania

JYSK je dostigao 100 prodavnica u Rumuniji

11/06/2021 - JYSK je dostigao važnu prekretnicu u Rumuniji i otvorio 100. prodavnicu u Constanți, lučkom gradu na Crnom moru. Ali to je bilo samo pola puta prema cilju od 200 prodavnica. Druga polovina počinje sad.

Dare to Care

“Dare to Care”

10/06/2021 - Od 14. do 25. juna JYSK će provoditi internu kampanju pod nazivom "Dare to Care" kako bi se stavio dodatni fokus na radno okruženje.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office