Skip to main content

ESS 2020: Iznesite mišljenje da biste poboljšali svoje radno mesto

Datum: 13/01/2020

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager, JYSK

Kategorija: Careers & HR , People

ESS 2020
Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail (izvršni potpredsednik za maloprodaju) (levo) i Jan Verhoek, Executive Vice President HR (izvršni potpredsednik za ljudske resurse).

U periodu od 14.-29. januara svi zaposleni su pozvani da učestvuju u ESS (Employee Satisfaction Survey – anketa o zadovoljstvu zaposlenih) kako bismo JYSK učinili još boljim mestom za rad.

Svake druge godine, JYSK poziva sve zaposlene da daju ličnu procenu svog radnog mesta. Želimo da koristimo povratne informacije zaposlenih kako bismo neprekidno unapređivali radno okruženje u JYSKu, objašnjava Jan Verhoek, Executive Vice President HR:

„Anketa je napravljena da bismo dobili vaše iskrene i otvorene povratne informacije o tome kako sutra možemo biti bolji nego što smo danas. Da bismo bili sigurni da svi možete otvoreno da iznesete svoje mišljenje bez rezerve, anketu sprovodi spoljna kompanija pod nazivom Ennova koja je specijalizovana za ovakve vrste anketa.“

I, kako tvrdi Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail, ideja praćenja napretka na osnovu brojki je dobro poznata u JYSKu:

„Mi u JYSKu smo dobri u merenju našeg učinka i to nam se dopada. Merimo prodaju, korisničke usluge i sada je vreme da izmerimo da li smo jedno od najaktraktivnijih mesta za rad.“

Saznajte više o ESS u video snimku u nastavku:

Latest news

PLACE ME

Polica koju je dizajnirala JYSKov stažista uskoro u prodavnicama

21/01/2021 - Polica PLACE ME, koja je dostupna u prodavnicama od kraja januara, ima zanimljivu priču: Dizajn je napravio JYSKov stažista.

Schleswig

Jedan dan u JYSKu tokom korone (januar 2021)

18/01/2021 - Dok su mnoge prodavnice zatvorene u više zemalja, radni dan se dosta razlikuje u odnosu na normalna vremena pre pandemije virusa korona.

JYSK store front

Novo ime za skoro 1000 prodavnica u Nemačkoj

14/01/2021 - Tokom jeseni 2021. godine, sve prodavnice u Nemačkoj će promeniti ime iz DÄNISCHES BETTENLAGER u JYSK.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office