Skip to main content

ESS 2020: Iznesite mišljenje da biste poboljšali svoje radno mesto

Datum: 13/01/2020

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Careers & HR , People

ESS 2020
Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail (izvršni potpredsednik za maloprodaju) (levo) i Jan Verhoek, Executive Vice President HR (izvršni potpredsednik za ljudske resurse).

U periodu od 14.-29. januara svi zaposleni su pozvani da učestvuju u ESS (Employee Satisfaction Survey – anketa o zadovoljstvu zaposlenih) kako bismo JYSK učinili još boljim mestom za rad.

Svake druge godine, JYSK poziva sve zaposlene da daju ličnu procenu svog radnog mesta. Želimo da koristimo povratne informacije zaposlenih kako bismo neprekidno unapređivali radno okruženje u JYSKu, objašnjava Jan Verhoek, Executive Vice President HR:

„Anketa je napravljena da bismo dobili vaše iskrene i otvorene povratne informacije o tome kako sutra možemo biti bolji nego što smo danas. Da bismo bili sigurni da svi možete otvoreno da iznesete svoje mišljenje bez rezerve, anketu sprovodi spoljna kompanija pod nazivom Ennova koja je specijalizovana za ovakve vrste anketa.“

I, kako tvrdi Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail, ideja praćenja napretka na osnovu brojki je dobro poznata u JYSKu:

„Mi u JYSKu smo dobri u merenju našeg učinka i to nam se dopada. Merimo prodaju, korisničke usluge i sada je vreme da izmerimo da li smo jedno od najaktraktivnijih mesta za rad.“

Saznajte više o ESS u video snimku u nastavku:

Latest news

Russian team

Igor i njegov tim dovode JYSK u Rusiju

24/01/2020 - JYSK će 2. aprila 2020. otvoriti svoje prve dve prodavnice u Rusiji. Country Manager (menadžer za zemlju) Igor Raić je zadužen za to. Upravo sada, vredno radi sa svojim novim timom kako bi sve bilo spremno za otvaranje.

ESS 2020

ESS 2020: Pogledajte kako su vaše kolege poboljšale svoje radno mesto

23/01/2020 - Nakon najnovijeg ESS ankete (Employee Satisfaction Survey – anketa o zadovoljstvu zaposlenih) iz 2018. godine, kolege iz JYSKa su naporno radile da bi većim i malim promenama poboljšale svoje radno mesto.

Global Goals preview photo

Globalni ciljevi su novi okvir za JYSKovo održivo poslovanje

20/01/2020 - JYSK je odlučio da uvede UN globalne ciljeve održivog razvoja kao opšte smernice poslovanja u vezi sa održivošću.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office