Skip to main content

ESS 2020: Iznesite mišljenje da biste poboljšali svoje radno mesto

Datum: 13/01/2020

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Careers & HR , People

ESS 2020
Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail (izvršni potpredsednik za maloprodaju) (levo) i Jan Verhoek, Executive Vice President HR (izvršni potpredsednik za ljudske resurse).

U periodu od 14.-29. januara svi zaposleni su pozvani da učestvuju u ESS (Employee Satisfaction Survey – anketa o zadovoljstvu zaposlenih) kako bismo JYSK učinili još boljim mestom za rad.

Svake druge godine, JYSK poziva sve zaposlene da daju ličnu procenu svog radnog mesta. Želimo da koristimo povratne informacije zaposlenih kako bismo neprekidno unapređivali radno okruženje u JYSKu, objašnjava Jan Verhoek, Executive Vice President HR:

„Anketa je napravljena da bismo dobili vaše iskrene i otvorene povratne informacije o tome kako sutra možemo biti bolji nego što smo danas. Da bismo bili sigurni da svi možete otvoreno da iznesete svoje mišljenje bez rezerve, anketu sprovodi spoljna kompanija pod nazivom Ennova koja je specijalizovana za ovakve vrste anketa.“

I, kako tvrdi Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail, ideja praćenja napretka na osnovu brojki je dobro poznata u JYSKu:

„Mi u JYSKu smo dobri u merenju našeg učinka i to nam se dopada. Merimo prodaju, korisničke usluge i sada je vreme da izmerimo da li smo jedno od najaktraktivnijih mesta za rad.“

Saznajte više o ESS u video snimku u nastavku:

Latest news

JYSK Netherlands celebrated 100 stores with a silent opening

JYSK Holandija proslavio je tiho otvaranje 100. prodavnice

03/08/2020 - JYSK Holandija ostvario je neverovatno postignuće u petak, 10. aprila 2020. Međutim, zbog pandemije korona virusa, otvaranje 100. JYSKove prodavnice u Den Burgu na ostrvu Teksel proslavljeno je tiho.

New JYSK store in just three weeks: “It has been a crazy time”

Nova JYSK prodavnica za svega tri nedelje: „Ovo je bio potpuno lud period“

28/07/2020 - Nakon što joj je prodavnica uništena u požaru, Sine, Store Manager (menadžer prodavnice) i njene kolege iz Ringsteda u Danskoj, izgradili su novu i privremenu JYSK prodavnicu u staroj radionici. Za ovaj poduhvat su im bile potrebne samo tri nedelje, kao i velika doza timskog duha.

One Day in JYSK (July 2020)

Jedan dan u JYSKu: Četvoro kolega govore o svom radnom danu (jul 2020.)

20/07/2020 - Za više od 24.000 kolega iz više različitih zemalja, ne postoje dva istovetna radna dana u JYSKu. Zamolili smo četvoro kolega iz JYSKa da podele fotografije svog radnog danu na GOJYSK.com.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office