Skip to main content

ESS 2020: Koristite svoj glas za poboljšanje radnog mjesta

Datum: 13/01/2020

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Careers & HR , People

ESS 2020
Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail (izvršni potpredsjednik maloprodaje) (lijevo), i Jan Verhoek, Executive Vice President HR (izvršni potpredsjednik odjela za ljudske resurse).

Od 14.-29. januara, svi zaposlenici se potiču na učestvovanje u ESS anketi (Employee Satisfaction Survey) da bi učinili JYSK još boljim mjestom za rad.

Svake druge godine, JYSK želi od svih zaposlenika saznati ličnu procjenu radnog mjesta na kojem rade. Svrha je iskoristiti povratne informacije zaposlenika za kontinuirano poboljšanje radne okoline u JYSKu, objašnjava Jan Verhoek, Executive Vice President HR:

"Anketa se provodi da bi se dobile iskrene i otvorene povratne informacije o tome kako se ubuduće možemo poboljšati. Da biste bili sigurni da možete biti otvoreni i slobodno izreći svoje mišljenje, anketu provodi vanjska kompanija Ennova, koja je specijalizirana u tim vrstama anketa".

A, prema Mikaelu Nielsenu, Executive Vice President Retail, ideja o praćenju napretka prema brojkama dobro je poznata u JYSKu:

"U JYSKu znamo kako vrednovati svoje performanse i to nam se sviđa. Vrednujemo prodaju, službu za korisnike, a sad je vrijeme vrednovati da li smo jedno od najprivlačnijih mjesta za rad".

Saznajte više o ESS anketi u videosnimku u nastavku:

Latest news

JYSK Netherlands celebrated 100 stores with a silent opening

JYSK Nizozemska tihim je otvorenjem proslavio otvaranje 100. prodavnice

03/08/2020 - U petak 10. aprila 2020., JYSK Nizozemska je postigao impresivan uspjeh. Ali proslava otvaranja 100. JYSKove prodavnice u Den Burgu na ostrvu Texel morala je proteći tiho zbog korona virusa.

New JYSK store in just three weeks: “It has been a crazy time”

Nova JYSKova prodavnica za samo tri sedmice: "Bilo je ludo".

28/07/2020 - Nakon što joj je prodavnica izgorila, Store Manager (voditeljica prodavnice) Sine i njene kolege iz Ringsteda u Danskoj napravili su privremenu JYSKovu prodavnicu u staroj automehaničarskoj radionici. Trebalo im je samo tri sedmice i puno korporativnog duha.

One Day in JYSK (July 2020)

Jedan dan u JYSKu: Četiri kolege dijele svoj radni dan (juli 2020.)

20/07/2020 - Sa više od 24.000 kolega u mnogim različitim zemljama, ne postoje dva ista radna dana u JYSKu. Zamolili smo četiri JYSKova zaposlenika da podijele fotografije svog radnog dana na web lokaciji GOJYSK.com.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office