Skip to main content

ESS 2020: Koristite svoj glas za poboljšanje radnog mjesta

Datum: 13/01/2020

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Careers & HR , People

ESS 2020
Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail (izvršni potpredsjednik maloprodaje) (lijevo), i Jan Verhoek, Executive Vice President HR (izvršni potpredsjednik odjela za ljudske resurse).

Od 14.-29. januara, svi zaposlenici se potiču na učestvovanje u ESS anketi (Employee Satisfaction Survey) da bi učinili JYSK još boljim mjestom za rad.

Svake druge godine, JYSK želi od svih zaposlenika saznati ličnu procjenu radnog mjesta na kojem rade. Svrha je iskoristiti povratne informacije zaposlenika za kontinuirano poboljšanje radne okoline u JYSKu, objašnjava Jan Verhoek, Executive Vice President HR:

"Anketa se provodi da bi se dobile iskrene i otvorene povratne informacije o tome kako se ubuduće možemo poboljšati. Da biste bili sigurni da možete biti otvoreni i slobodno izreći svoje mišljenje, anketu provodi vanjska kompanija Ennova, koja je specijalizirana u tim vrstama anketa".

A, prema Mikaelu Nielsenu, Executive Vice President Retail, ideja o praćenju napretka prema brojkama dobro je poznata u JYSKu:

"U JYSKu znamo kako vrednovati svoje performanse i to nam se sviđa. Vrednujemo prodaju, službu za korisnike, a sad je vrijeme vrednovati da li smo jedno od najprivlačnijih mjesta za rad".

Saznajte više o ESS anketi u videosnimku u nastavku:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office