Skip to main content

ESS 2020: Koristite svoj glas za poboljšanje radnog mjesta

Datum: 13/01/2020

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager, JYSK

Kategorija: Careers & HR , People

ESS 2020
Mikael Nielsen, Executive Vice President Retail (izvršni potpredsjednik maloprodaje) (lijevo), i Jan Verhoek, Executive Vice President HR (izvršni potpredsjednik odjela za ljudske resurse).

Od 14.-29. januara, svi zaposlenici se potiču na učestvovanje u ESS anketi (Employee Satisfaction Survey) da bi učinili JYSK još boljim mjestom za rad.

Svake druge godine, JYSK želi od svih zaposlenika saznati ličnu procjenu radnog mjesta na kojem rade. Svrha je iskoristiti povratne informacije zaposlenika za kontinuirano poboljšanje radne okoline u JYSKu, objašnjava Jan Verhoek, Executive Vice President HR:

"Anketa se provodi da bi se dobile iskrene i otvorene povratne informacije o tome kako se ubuduće možemo poboljšati. Da biste bili sigurni da možete biti otvoreni i slobodno izreći svoje mišljenje, anketu provodi vanjska kompanija Ennova, koja je specijalizirana u tim vrstama anketa".

A, prema Mikaelu Nielsenu, Executive Vice President Retail, ideja o praćenju napretka prema brojkama dobro je poznata u JYSKu:

"U JYSKu znamo kako vrednovati svoje performanse i to nam se sviđa. Vrednujemo prodaju, službu za korisnike, a sad je vrijeme vrednovati da li smo jedno od najprivlačnijih mjesta za rad".

Saznajte više o ESS anketi u videosnimku u nastavku:

Latest news

PLACE ME

Polica koju je dizajnirala JYSKova pripravnica uskoro u prodavnicama

21/01/2021 - Polica PLACE ME koja će biti raspoloživa u prodavnicama od kraja januara ima posebnu priču: dizajnirala ju je JYSKova pripravnica.

Schleswig

Jedan dan u JYSKu tokom korone (januar 2021.)

18/01/2021 - Dok su u mnogim državama zatvorene brojne prodavnice, radni dan izgleda drugačije nego što je izgledao prije pandemije koronavirusa.

JYSK store front

Novo ime za skoro 1000 prodavnica u Njemačkoj

14/01/2021 - Tokom jeseni 2021. sve prodavnice u Njemačkoj će promijeniti ime iz DÄNISCHES BETTENLAGER u JYSK.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office