Skip to main content

Svi distributivni centri dobijaju novi program za obuku Team Leader

Датум:

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија: Careers & HR , Logistics , People

Prevod: www.languagewire.com

Program za obuku Team Leader nudi mnoge prednosti na karijernoj lestvici. Nakon uspešnog testiranja u distributivnom centru Uldum, JYSK je sada spreman da ove jeseni uvede program u sve distributivne centre.

Program za obuku Team Leader je uspešno testiran u distributivnom centru Uldum i biće uveden u svim JYSK distributivnim centrima ove jeseni.

Tim 1Program je inspirisan ekvivalentnim programom za obuku Store Manager i ima za cilj da pripremi posvećene zaposlene za buduće rukovodeće uloge. Naglasak je na ličnom razvoju i JYSKovim alatkama za upravljanje.

„Bili smo uzbuđeni na početku i pomalo radoznali da vidimo da li je neko uopšte zainteresovan za obuku. Ali zaposleni veoma pozitivno gledaju na novu inicijativu. Program nudi zaposlenima nove mogućnosti za karijeru, što je od velikog značaja za one koji žele da napreduju u JYSKu. U stvari, sada smo toliko uspešni da možemo interno regrutovati sve naše vođe iz programa za obuku“, kaže Mette Skovbjerg Jensen, HR Manager u distributivnom centru Uldum.

Prilagođeno JYSK distributivnim centrima

Program za obuku Team Leader stvara snažne odnose između kolega i vođa jer se pripravnici za poziciju Team Leader obučavaju u situacijama iz stvarnog života oko kolega sa kojima rade svakodnevno.

Tim 2„Prepoznali smo prednosti obuke postojećih zaposlenih za buduće rukovodeće uloge tako što smo ih obučavali u stvarnim situacijama od strane osoba na poziciji Team Leader koje su zadužene za njih. Tada zaposleni mogu da očekuju da će imati vođu koji je obučen za JYSK, koji ima prave alatke za rukovođenje, ima oko za JYSK vrednosti i poznaje njihove svakodnevne rutine, izazove i uspehe. Mislim da je ovo korisno za sve distributivne centre u JYSKu“, objašnjava Mette.

Prilika za napredovanje

Anusan Satgunorasa je bio jedan od prvih zaposlenih koji je završio program za obuku Team Leader. Danas je Team Leader u distributivnom centru Uldum.

„Kada se ukazala prilika, nikada nisam imao sumnje da li treba da iskoristim šansu i postanem Team Leader Trainee. To mi je dalo priliku da razvijem sebe i svoje veštine za rukovođenje. Ponosan sam što predstavljam JYSK i radujem se što će svi zaposleni u distributivnom centru dobiti priliku da napreduju kao i ja“, kaže Anusan.

Program za obuku Team Leader

  • Za završetak programa potrebno je 1,5 godina
  • U programu istovremeno učestvuje oko 12 zaposlenih
  • Do sada je u DCU-u završen jedan krug programa
    • Devet zaposlenih sada radi kao Team Leader, a jedan kao specijalista

Ako zaposleni ne budu unapređeni odmah, oni će ostati na trenutnoj poziciji sve dok rukovodeća pozicija ne postane dostupna.

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatna osnova i reči sele se u novi JYSKov dom

- U svim prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama stiže važan novi element. 

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office