Skip to main content

Alle distribusjonssentre får nytt Team Leader Trainee-program

Dato: 04/07/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategori: Careers & HR , Logistics , People

Det er mange fordeler ved å ha et Team Leader Trainee-program på karrierestigen. Nå, etter vellykket testing ved Distribusjonssenter Uldum, er JYSK klar til å implementere programmet ved alle Distribusjonssentraler denne høsten.

Team Leader Trainee-programmet er vellykket testet ved Distribusjonssenter Uldum, og det vil bli implementert ved alle JYSK Distribusjonssentraler denne høsten.

Lag 1 Programmet er inspirert av det tilsvarende Store Manager Trainee-programmet, og er utviklet for å forberede dedikerte medarbeidere for lederroller i fremtiden. Fokuset er på personlig utvikling og JYSK ledelsesverktøy.

«Vi var både spente og engstelige i begynnelsen rundt interessen fpr å bli traineer i det hele tatt, men de ansatte har vært svært positive rundt den nye satsingen. Programmet gir de ansatte nye karrieremuligheter, noe som betyr mye for de som ønsker å vokse innenfor JYSK. Faktisk har vi nå så stor suksess at vi kan rekruttere alle våre ledere internt fra traineeprogrammet, sier Mette Skovbjerg Jensen som er HR-sjef i DC Uldum.

Skreddersydd for JYSK distribusjonssentraler

Team Leader Trainee-programmet skaper tette relasjoner mellom kolleger og ledere fordi Team Leader Trainees trenes i faktiske situasjoner rundt kollegene de jobber med daglig.

Lag 2 "Vi så fordelene med å trene eksisterende ansatte for fremtidige lederroller der de trenes av sin egen teamleder i virkelige situasjoner. Da kan de ansatte forvente å ha en leder som er JYSK-utdannet, besitter de riktige lederverktøyene, har øye for JYSK-verdiene og kjenner deres hverdagsrutiner, utfordringer og suksesser. Jeg tror dette er nyttig for alle distribusjonssentraler i JYSK, forklarer Mette.

En mulighet til å vokse

Anusan Satgunorasa var en av de første ansatte som fullførte Team Leader Trainee-programmet. I dag er han Teamleder ved Distribusjonssenter Uldum.

«Da muligheten åpnet seg, tvilte jeg aldri på om jeg skulle ta sjansen og bli Team Leader Trainee. Det ga meg muligheten til å utvikle meg selv og mine lederegenskaper. Jeg er stolt over å representere JYSK og glad for at alle DC-ansatte får muligheten til å vokse slik jeg gjorde, sier Anusan.

Teamleder traineeprogram

  • Det tar 1,5 år å fullføre programmet
  • Rundt 12 ansatte deltar i programmet om gangen
  • Så langt er en runde av programmet gjennomført ved DCU
    • Ni av de ansatte er nå i en Teamleder-rolle, og en er i en spesialistrolle

Dersom de ansatte ikke forfremmes med en gang, fortsetter de i sin nåværende stilling inntil en lederrolle åpner.

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Tre butikkollegers favorittvarer

29/04/2024 - Tre kolleger fra JYSK-butikkene er igjen klare til å dele sine absolutte favorittvarer fra det nye sortimentet.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK med 300 butikker i Polen

26/04/2024 - 10. april åpnet JYSK sin 300. butikk i Polen.

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office