Skip to main content

Obaveštenje našeg CEO direktora: Dostignuća i proslave

Датум:

Author: ,

Категорија: Expansion , Logistics , Sales Growth , Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Rami Jensen

Poštovane kolege,

Proleće je zvanično stiglo, a toliko ima dostignuća i uspeha koje treba da poslavimo.

Nakon sporog početka fiskalne godine, beležimo rast prodaje i broja kupaca u svojim prodavnicama, što je zaista neverovatno.

Hvala na ogromnom trudu koji ulažete podjednako u prodavnicama, našim distributivnim centrima i regionalnim sedištima.

DVA VELIKA ROĐENDANA

Početkom aprila smo imali dva velika rođendana. JYSK u Danskoj je proslavio 45 godina otkako je naš osnivač Lars Larsen otvorio prvu prodavnicu u Danskoj. U isto vreme, JYSK u Nemačkoj je proslavio 40 godina od otvaranja prve prodavnice.
Srdačne čestitke obema zemljama.

300 JYSKovih prodavnica u Poljskoj


Proslavili smo i veliko dostignuće u Poljskoj, gde sam imao zadovoljstvo da prisustvujem otvaranju prodavnice broj 300. Srdačnije čestitke Poljskoj. Proširenje nam je u srži i sjajno je što Poljska nastavlja da raste i pruža naše odlične ponude još većem broju kupaca.

POSETE ZEMLJAMA

Zajedno sa našim EVPom Finance Signe Lind Jacobsen i EVPom Retail Mikael Nielsen, u aprilu sam posetio mnoge od vas u prodavnicama u sklopu naših redovnih polugodišnjih sastanaka sa rukovodećim timovima za date zemlje.

Poseta prodavnici


Uvek je zadovoljstvo posetiti vas i iz prve ruke posvedočiti o tome koliko se zalažete za uspeh kompanije JYSK. Posebno bih želeo da istaknem napore koje ulažete u prodaju baštenskog nameštaja. Ostvarujete izuzetne rezultate sa baštenskim nameštajem i sa našim cenovnim herojima. Nastavite tako i ubuduće!

Executive Management Team je takođe posetio naša tri distributivna centra u Nemačkoj. Zaista sam uživao u susretu sa toliko predanih kolega koji svakodnevno ulažu velike napore kako bi se poboljšala usluga za prodavnice i kupce. Veoma inspirativno je videti svakodnevne rutine i strukturu u distributivnim centrima. Planiramo da posetimo još više naših distributivnih centra u budućnosti.

Poseta distributivnom centru


NA POLA PUTA DO KRAJA STRATEGIJSKOG PROCESA

Trenutno smo usred godišnjeg razvoja strategije gde u saradnji sa JYSKovim rukovodećim timom definišemo prioritete za sledeću fiskalnu godinu. Neke od važnih tema za JYSK su upravljanje troškovima, nova strategija održivosti i još veći fokus na naše odlične ponude za kupce i vas koji gradite karijeru u JYSKu.

FOKUS NA RAZNOLIKOSTI I INKLUZIVNOSTI

Maj je mesec raznolikosti u EU i zato smo odlučili da to obeležimo na društvenim mrežama kampanjom pod nazivom „We are all…“.
Ponosan sam na visoke sveukupne rezultate ankete o zadovoljstvu zaposlenih (ESS), što je dokaz da u JYSK-u možete da budete to što jeste.

We are all – mesec raznolikosti u EU


Moj rukovodeći tim i ja vam se još jednom zahvaljujemo za sav naporan rad i posvećenost tome da JYSK postane odlično mesto za rad i prvi izbor kupaca.

Srdačan pozdrav,

Rami Jensen
President i CEO

Latest news

Environment

JYSK predstavlja alternativu pamuku u kategoriji čaršava za krevet

- JYSK sada nudi čaršave za krevet od liocela, alternative pamuku koja nudi određeni broj prednosti prilikom proizvodnje tekstila kada su u pitanju JYSK proizvodi. 

Rami Jensen

Naš CEO donosi dobre vesti: Spremni za narednu finansijsku godinu

- Bez obzira što je leto tek počelo i što je ovo doba kada po pravilu u JYSKu ima dosta posla, već sad razmišljamo o narednoj finansijskoj godini.

Tiia and Dominik, CSC Specialists in JYSK

Tiia i Dominik su pronašli svoj put u korisničkoj službi

- JYSK nudi brojne mogućnosti u vezi sa karijerom. Dominik i Tiia su iskoristili priliku koja im se ukazala i pronašli sopstveni karijerni put.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office