Skip to main content

Novi video snimak za sklapanje nameštaja sa fokusom na važne detalje

Datum: 14/01/2019

Autor: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: Attractive Stores , Product Quality & Safety

Torben Ladefoged Gjørret
Torben Ladefoged Gjørret radi kao Quality Assurance Specialist (stručnjak za osiguranje kvaliteta) u JYSKu od januara 2018.

Da bi kupci uvek imali odlično iskustvo u JYSKu, veoma je važno da se sav prikazani nameštaj sklopi na pravi način.

Komode koje se spuštaju u sredini, komode sa fiokama koje nisu podešene ili im nedostaju ručke su samo neki od primera kako loše sklopljeni nameštaj dovodi do lošeg iskustva kupca.

Zbog toga je izuzetno važno da su izložbeni modeli u prodavnicama ispravno sklopljeni i podešeni. Isto onako kako treba da izgledaju u domovima kupaca da bi oni bili u potpunosti zadovoljni nameštajem koji samostalno sklapaju.

„Radimo na više načina da olakšamo sklapanje i podešavanje nameštaja iz JYSKa“, objašnjava Quality Assurance Specialist, Torben Ladefoged Gjørret.

„Pre svega, izrada nameštaja mora da bude precizna. Sklapanje mora da bude lako i broj različitih nosača bi trebalo da bude što manji. Osim toga, uputstvo za sklapanje mora da bude lako za čitanje i razumevanje“, kaže Torben i dodaje:

„Što se tiče uputstava za skapanje, napravili smo dosta izmena. Na primer, dizajnirali smo svoje šablone i crteže alata, tako da osim što su uputstva informativna i razumljiva, imaju i lepe i usklađene prikaze. Dobili smo puno pozitivnih utisaka zbog toga.“

Da bi se sklapanje olakšalo, odeljenje Compliance & Quality je napravilo novi video snimak sa uputstvima koji osigurava da nameštaj bude sklopljen i podešen na pravi način.

Sklapa sve

Torben Ladefoged Gjørret

  • 1988-1991. Woodworker Apprentice (pripravnik stolara) (QuistFurn A/S)
  • 1991-2002. Product Developer (razvojni inženjer za proizvode) i zatim Production Manager (menadžer proizvodnje) (QuistFurn A/S)
  • 2002-2004. Product and Production Supporter (podrška za proizvode i proizvodnju) (Velfac A/S)
  • 2004-2017. Product Development Manager (menadžer razvoja proizvoda) (Interstil)
  • Od januara 2018. – Quality Assurance Specialist u JYSKu

Još jedan važan element je da Torben ili jedan od njegovih kolega u odeljenju Quality imaju detaljan pregled svih novih cena nameštaja pre nego što se prihvati kao deo JYSKovog asortimana. Tokom tog procesa takođe proveravaju da li je nameštaj ispravno izrađen i da li ispunjava JYSKove zahteve u vezi sa kvalitetom proizvoda.

„Sklapanje je deo tog procesa. To je jedini način da se uverimo da su svi koraci u uputstvu za sklapanje tačni i laki za razumevanje“, kaže Torben.

„Čim prva isporuka nameštaja stigne u naš distributivni centar, izvršavamo kontrolu kvaliteta i testiramo sklapanje. Ništa se ne šalje u prodavnice pre nego što se to završi“, kaže on.

Sve to i video snimak za koji se nada da će svih zaposleni u JYSKu naći vremena da pogledaju su neki od koraka koji se preduzimaju da bi se smanjio broj žalbi i poziva korisničkoj službi.

Torben je zaista zadovoljan što je video snimak dostupan i široj javnosti preko sajta GOJYSK.com.

„Video snimak sadrži savete koji svima služe i JYSKu je u interesu da kupcima što više olakša sklapanje JYSK nameštaja. To je prednost za kupce i za JYSK“, kaže on.

Latest news

Jedan dan u JYSKu, fotografija prikaza

Jedan dan u JYSKu: Četvoro kolega govore o svom radnom danu (avgust 2019)

16/08/2019 - Za više od 23.000 kolega iz više različitih zemalja, ne postoje dva istovetna radna dana u JYSKu. Zamolili smo četvoro kolega iz JYSKa da podele fotografije svog radnog danu na GOJYSK.com.

Preview July 2019

NAJBOLJE OD #GOJYSK – jul 2019.

12/08/2019 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

Peter Rosenmeier

JYSK i organizacija Parasport Denmark proslavljaju 30 godina saradnje

06/08/2019 - Od 1989. godine JYSK je bio glavni sponzor organizacije Parasport Denmark. Saradnja koja se zasniva na zajedničkim vrednostima, međusobnom poštovanju i verovanju u sopstvene sposobnosti.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office