Skip to main content

Novi video snimak za sklapanje nameštaja sa fokusom na važne detalje

Датум: 14/01/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: Attractive Stores , Product Quality & Safety

Torben Ladefoged Gjørret
Torben Ladefoged Gjørret radi kao Quality Assurance Specialist (stručnjak za osiguranje kvaliteta) u JYSKu od januara 2018.

Da bi kupci uvek imali odlično iskustvo u JYSKu, veoma je važno da se sav prikazani nameštaj sklopi na pravi način.

Komode koje se spuštaju u sredini, komode sa fiokama koje nisu podešene ili im nedostaju ručke su samo neki od primera kako loše sklopljeni nameštaj dovodi do lošeg iskustva kupca.

Zbog toga je izuzetno važno da su izložbeni modeli u prodavnicama ispravno sklopljeni i podešeni. Isto onako kako treba da izgledaju u domovima kupaca da bi oni bili u potpunosti zadovoljni nameštajem koji samostalno sklapaju.

„Radimo na više načina da olakšamo sklapanje i podešavanje nameštaja iz JYSKa“, objašnjava Quality Assurance Specialist, Torben Ladefoged Gjørret.

„Pre svega, izrada nameštaja mora da bude precizna. Sklapanje mora da bude lako i broj različitih nosača bi trebalo da bude što manji. Osim toga, uputstvo za sklapanje mora da bude lako za čitanje i razumevanje“, kaže Torben i dodaje:

„Što se tiče uputstava za skapanje, napravili smo dosta izmena. Na primer, dizajnirali smo svoje šablone i crteže alata, tako da osim što su uputstva informativna i razumljiva, imaju i lepe i usklađene prikaze. Dobili smo puno pozitivnih utisaka zbog toga.“

Da bi se sklapanje olakšalo, odeljenje Compliance & Quality je napravilo novi video snimak sa uputstvima koji osigurava da nameštaj bude sklopljen i podešen na pravi način.

Sklapa sve

Torben Ladefoged Gjørret

  • 1988-1991. Woodworker Apprentice (pripravnik stolara) (QuistFurn A/S)
  • 1991-2002. Product Developer (razvojni inženjer za proizvode) i zatim Production Manager (menadžer proizvodnje) (QuistFurn A/S)
  • 2002-2004. Product and Production Supporter (podrška za proizvode i proizvodnju) (Velfac A/S)
  • 2004-2017. Product Development Manager (menadžer razvoja proizvoda) (Interstil)
  • Od januara 2018. – Quality Assurance Specialist u JYSKu

Još jedan važan element je da Torben ili jedan od njegovih kolega u odeljenju Quality imaju detaljan pregled svih novih cena nameštaja pre nego što se prihvati kao deo JYSKovog asortimana. Tokom tog procesa takođe proveravaju da li je nameštaj ispravno izrađen i da li ispunjava JYSKove zahteve u vezi sa kvalitetom proizvoda.

„Sklapanje je deo tog procesa. To je jedini način da se uverimo da su svi koraci u uputstvu za sklapanje tačni i laki za razumevanje“, kaže Torben.

„Čim prva isporuka nameštaja stigne u naš distributivni centar, izvršavamo kontrolu kvaliteta i testiramo sklapanje. Ništa se ne šalje u prodavnice pre nego što se to završi“, kaže on.

Sve to i video snimak za koji se nada da će svih zaposleni u JYSKu naći vremena da pogledaju su neki od koraka koji se preduzimaju da bi se smanjio broj žalbi i poziva korisničkoj službi.

Torben je zaista zadovoljan što je video snimak dostupan i široj javnosti preko sajta GOJYSK.com.

„Video snimak sadrži savete koji svima služe i JYSKu je u interesu da kupcima što više olakša sklapanje JYSK nameštaja. To je prednost za kupce i za JYSK“, kaže on.

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office