Skip to main content

Nedelju dana sa... Ruth Elkington iz Velike Britanije

Датум: 24/09/2018

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Категорија: People

Store Manager (menadžer prodavnice) Ruth Elkington iz Velike Britanije izabrana je da podeli jednu nedelju svog života pomoću slika i kratkih opisa. Ruth radi u JYSKovoj prodavnici u Linkolnu.

Ponedeljak

Nedelju dana sa

Danas je državni praznik u Velikoj britaniji, što znači da dolazi kraj letu koje je oborilo sve rekorde, i što se tiče vremena, i što se tiče prodaje. Ovo je i ključni period za maloprodaju, kao i naš poslednji dnevni napor do VIP vikenda. Prema tome, usredsredili smo se na prodaju i usluge, dok se zabavljamo, kao i uvek. Moj Sales Leader (vođa prodaje) i ja ovog jutra ponavljamo šta sve treba da se uradi naredne nedelje na osnovu plana koji smo napravili na prošlonedeljnom sastanku Store Managera i Sales Leadera.

#Strongteamsgreatengagement

Utorak

Jutros sam završila inventuru baštenskog nameštaja. Moj tim sastavlja poslednjih nekoliko artikala koji su nam potrebni da bismo dovršili postavku u zatvorenom prostoru. Moj Admin Responsible (šef administracije) je danas odgovorna za oblast. Popodne sam preuredila naše najveće rafove da bih pripremila koncept za postavku u zatvorenom prostoru. Tako je uzbudljivo kada se sve u prodavnici vraća u sezonu zatvorenog prostora – sa mnogim predivnim novim artiklima.

#Ourstructureandconceptscreateopportunities

Nedelju dana sa

Sreda

Ovog jutra uklanjamo male baštenske artikle iz prodajnog prostora i odlažemo ih u skladište za sledeću godinu.

Nedelju dana sa

Ovog popodneva pripremamo tikete za kampanju i POS (mesto prodaje) za novu kampanju koja počinje ujutro. U Velikoj Britaniji septembarsku kampanju nazivamo „Slavimo Skandinaviju“, a ja znam da ćemo za ovu kampanju podeliti više štampanog materijala nego ikad pre i tako dospeti do vrata još većeg broja kupaca, što je uzbudljivo.

Nedelju dana sa

Na kraju dana postavljamo POS za sutrašnju kampanju.

Nedelju dana sa

Četvrtak

Danas je moj slobodan dan, tako da idem u Lidl da obavim nedeljnu kupovinu namirnica. Selimo se u novu prodavnicu u gradu u proleće 2019, a ona će biti u novoj zgradi i direktno preko puta jedne od najvećih Lidl prodavnica u Velikoj Britaniji. Sada uvek iskoristim deo slobodnog dana da odem i vidim lokaciju nove prodavnice – tako sam uzbuđena.

Nedelju dana sa

U četvrtak uveče idem u JYSK, gde smo planirali da održimo Sales & Service trening za Indoor sezonu. Obožavam da osvežim znanje svog tima - uz bonuse koji su povezani sa prodajom i tajne kupce ove godine, sada imaju dodatni podstrek da zadive kupce izvanrednom prodajom i uslugom. Moj Sales Leader i ja znamo da se to svodi na sve više i više zelenih cifara u FY19.

#Whenyougrowwegrow

Nedelju dana sa

Petak

Pre isporuke imam nedeljni sastanak sa Sales Leaderom, kada planiramo narednu nedelju i obavljamo poslednje pripreme za GSM (odlično upravljanje prodavnicom), koje pada u ponedeljak sledeće nedelje. Obožavamo da sve dobro isplaniramo i promislimo kada sprovodimo GSM u delo, a imamo priliku za to samo jednom u kvartalu, pa želimo da taj dan vredi truda.

Nedelju dana sa

Isporuka stiže i naši mišići su spremni.

Nedelju dana sa

Nedelju dana sa

Danas su posetioci procenjivali atraktivnost prodavnice i ponosim se time što je moj tim ostvario 97%, čime je oborio rekord.

Nedelju dana sa

Subota

U subotu sam otišla u drugu JYSKovu prodavnicu u UK, u Kenoku, i bilo je zabavno voditi drugi tim tokom celog dana. Mogla sam da prenesem najbolje prakse u moju prodavnicu, tako da sam bila puna energije. Dok sam bila odsutna, moj tim u prodavnici je ispunio svoja zaduženja i, kao i obično, sa divnim zelenim ciframa za početak fiskalne godine.

#Strongteamsgreatengagement

Nedelju dana sa

Nedelja

Danas sam išla na izlet u London sa sinom. On je maneken i imao je snimanje koje je sjajno proteklo, mora da je na majku.

Nedelju dana sa

Dok sam bila tamo, Amy i tim su obezbedili još zelenih cifara – obožavam tu boju.

Nedelju dana sa

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office