Skip to main content

Naš CEO donosi dobre vesti: Burna godina je za nama

Datum: 18/03/2021

Author: ,

Kategorija: Strategy

Jan Bøgh
Jan Bøgh, President (predsednik) i CEO (generalni direktor)

Poštovane kolege,

Nadam se da ste svi dobro, uprkos činjenici da virus korona i dalje utiče na sve nas u izvesnoj meri. Situacija je u nekim zemljama zaista veoma ozbiljna, dok druge zemlje polako, ali sigurno idu prema načinu života sličnijem onom koji nam je bio poznat pre virusa korona.

Međutim, moj najjači utisak je da optimizam raste. Proleće je zamenilo zimu, vakcine se distribuiraju i gde god ponovo otvorimo prodavnice, možemo videti da se kupci vraćaju u velikom broju.

To su samo neki od razloga za optimizam.

Još važniji je stav koji sam video kod zaposlenih u JYSKu u poslednjih 12 meseci, tokom kojih smo testirani na sve moguće načine.

Većina zaposlenih je iskusila rad u prodavnicama koje su zatvarane jednom ili više puta. U distributivnim centrima i centrima korisničke službe u kratkom ste roku iskusili dvostruko ili trostruko povećanje obima posla i svi smo se morali naviknuti na potpuno nove načine života kako na poslu, tako i kod kuće.

Jači nego ikada ranije

Sve je to takođe uticalo na JYSK. Bez obzira na to što očekujem snažan povratak kada se sve naše prodavnice ponovo otvore, verovatno nećemo postići rekordan rezultat iz fiskalne godine 2020.

Ali to je uredu, uzevši sve u obzir.

Oni koji me dobro poznaju, znaju da mi nije lako da ovo kažem, ali je to neophodno reći. Kao što je važno još jednom jasno istaći da smo porodična kompanija u izuzetno solidnom finansijskom stanju i sa velikom podrškom naših vlasnika.

To ne znači da ne bi trebalo puno da radimo na postizanju najboljih mogućih rezultata. Ali to znači da sam svestan toga da ćemo, čak i uz vaš naporan rad i predanost, možda imali previše toga da nadoknadimo u fiskalnoj godini 2021.

Velika ulaganja

Zbog toga je takođe važno da se ne fokusiramo samo na tekuću finansijsku godinu, već na naše planove za naredne godine.

Tokom jeseni, rebrendiraćemo sve prodavnice u Nemačkoj pod brendom JYSK, nastavićemo da optimizujemo i poboljšavamo proizvode širom JYSKa i povećaćemo broj aktivnosti u prodavnicama da bismo otvorili nove prodavnice i unapredili postojeće prema konceptu prodavnice 3.0 još bržim tempom.

To zahteva ogromna ulaganja i, što je još važnije, zahteva od svih vas da i dalje pokazujete posvećenost i stav koji ste pokazali tokom veoma teške godine.

Ne sumnjam da će to biti slučaj i jako se radujem godinama koje dolaze.

Sve najbolje,

Jan Bøgh
President & CEO

Latest news

JYSK LIVE

Skoro 200 ljudi je gledalo JYSKov prvi PR događaj UŽIVO

26/03/2021 - Ovog marta je JYSK održao svoj prvi onlajn PR događaj. Skoro 200 influensera i novinara iz 11 evropskih zemalja pratilo je uživo događaj koji je usmerio pažnju na najnovije trendove u JYSKu i JYSKove napore za održivost.

Award

JYSK Rusija osvaja nagradu za najbolji novi maloprodajni lanac

25/03/2021 - Uprkos pandemiji virusa korona, koja još uvek traje, JYSK se 2020. godine proširio na tržište Rusije. Sada je ulazak u Rusiju nagrađen nagradom za najbolji novi maloprodajni lanac.

XL otvorenje

U Sarajevu otvorena prva XL prodavnica u West Balkan regionu

24/03/2021 - JYSK XL prodavnica, početkom marta otvorila je svoja vrata za kupce u BiH

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office