Skip to main content

Dobro došli u JYSK – upoznajte troje novih kolega

Datum: 06/05/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Careers & HR , People

Pitali smo troje novih JYSKovih kolega iz različitih zemalja kako su započeli da rade u JYSKu. Ovde nam govore Claudio iz Belgije, Julia iz Danske i Gordana iz Bosne. 

Claudio iz Belgije

Claudio
Claudio Raffione, Store Manager Trainee (menadžer prodavnice na obuci)

„Zaposlio sam se u JYSKu 22. oktobra 2018. kao Store Manager Trainee kako bih otvorio prvu prodavnicu u Valoniji (deo Belgije u kom se govori francuski). Započeo sam obuku u prodavnici u Udenardeu u Flandriji (deo Belgije u kom se govori holandski). Nakon tri meseca intenzivne obuke i dolaska nekoliko novih kolega, u februaru smo započeli postavljanje prodavnice u Sambervilu, koja je otvorena 3. aprila 2019.

Dolazak JYSKa u Valoniju je važan korak za kompaniju. Veoma sam ponosan i čast mi je da sam deo ovog velikog projekta sa svim svojim kolegama.
Prošlo je četiri meseca otkad sam se pridružio velikom JYSKovom timu i bila je to velika avantura. Svakog dana učim nešto novo o kompaniji, ali najinteresantnije je da učim i mnogo novih stvari o sebi, što mi omogućava da se razvijam na pozitivan način.

U JYSKu su velike mogućnosti. Kada radite vredno i posvećeni ste prodavnici, JYSK brzo stvara prilike za napredovanje. Moto 'Samo nebo je granica' zaista ima smisla.“

Julia
Julia Ellehammer, Sales Leader (vođa prodaje)

 


Julia iz Danske

„Moj početak u JYSKu je bio neverovatno uzbudljiv i veoma informativan – učila sam nove stvari svakog dana. Svi su bili veoma otvoreni i pružili mi dobrodošlicu. Već sam znatiželjna u vezi sa izazovima na koje ću naići u budućnosti.“ 

Julia je Sales Leader u JYSKovoj prodavnici u Skejbiju koja se nalazi u Arhusu, drugom gradu po veličini u Danskoj. 

 


 Gordana iz Bosne, Zapadni Balkan 

Gordana
Gordana Stanić, District Manager (regionalni menadžer)

„Moja očekivana su ispunjena na samom početku. Tokom prvih radnih dana, prisustvovala sam godišnjoj proslavi u Sarajevu gde se okupilo skoro 1100 zaposlenih iz celog JYSKa sa Zapadnog Balkana i osetila sam pozitivnu energiju. Najviše me je iznenadila pozitivna atmosfera u našim prodavnicama, jaka i pozitivna energija na sastancima, izražavanje i uvažavanje mišljenja, razvijanje i poštovanje zaposlenih, kao i otvoren i iskren pristup i orijentacija ka postizanju ciljeva.

Iznenadila sam se kada sam videla da su svi procesi u organizaciji na tako visokom nivou. Moj uvodni program kao District Manager je bio odličan, ispunjen raznim obukama održanim u sedištu i u prodavnicama.
Prvi deo uvodnog programa je bio sa mojim kolegama iz prodavnice u Požegi, u Hrvatskoj, gde sam prošla obuku za menadžera prodavnice.
Drugi deo sam morala da obavim sa operativnim delom posla koji obavlja District Manager.
U sledećem delu uvoda, usmerićemo se na veštine vođenja, motivisanja i razvijanja tima.

Oduševljena sam velikom podrškom mojih kolega od samog početka i okružena sam divnim ljudima od kojih učim svakog dana.“

Latest news

Jan Bøgh

Naš CEO donosi dobre vesti: Dobro došli nazad

21/05/2020 - Jan Bøgh upućuje toplu dobrodošlicu kolegama koji privremeno nisu radili usled pandemije korona virusa i zatvaranja velikog broja prodavnica.

Charlotta Lindborg

Charlotta stiče nove prilike za napredak u Nemačkoj

18/05/2020 - Nakon šest godina rada na poziciji HR Manager (menadžer za ljudske resurse) u JYSKu Švedska, Charlotta Lindborg je preuzela novu ulogu u JYSKu – Head of HR (direktor ljudskih resursa) u okviru DÄNISCHES BETTENLAGER u Nemačkoj.

ESS 2020

Veliko zadovoljstvo zaposlenih u JYSKu

14/05/2020 - Tokom januara 2020, od zaposlenih je zatraženo da podele svoje utiske o radu u JYSKu. Rezultati stavljaju JYSK među najbolje ocenjene kompanije po pitanju zadovoljstva zaposlenih.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office