Skip to main content

Dobrodošli u JYSK – upoznaju tri nove kolege

Datum: 06/05/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Careers & HR , People

Pitali smo tri nove JYSKove kolege iz različitih zemalja kako se osjećaju u vezi sa početkom rada u JYSKu. Molim Vas, upoznajte Klaudija iz Belgije, Juliju iz Danske i Gordanu iz Bosne. 

Claudio iz Belgije

Claudio
Claudio Raffione, Store Manager Trainee (pripravnik za rukovodioca trgovine)

“Bio sam angažovan u JYSKu 22. oktobra 2018. godine kao Store Manager Trainee (pripravnik za rukovodioca trgovine), kako bih otvorio prvu prodavnicu u Valoniji (francuski dio Belgije). Počela sam sa obukom u prodavnici Oudenaarde u Flandriji (holandski deo Belgije). Posle tri meseca intenzivnog treninga i dolaska nekoliko novih kolega, počeli smo u februaru sa postavom u prodavnici Sambreville, koja je otvorena 3. aprila 2019. godine.

Dolazak JYSK-a u Valoniji je važan korak za kompaniju. Veoma sam ponosan i počastvovan što sam dio ovog velikog projekta sa svim svojim kolegama.
Prošla su četiri mjeseca otkako sam se pridružio velikom JYSK timu i to je velika avantura. Svakog dana naučim nove stvari o kompaniji i ono što je zanimljivo je da i ja učim mnogo novih stvari o sebi, što mi omogućava da se razvijam na pozitivan način.

U JYSKu postoje mnoge mogućnosti za razvoj. Kada naporno radite i predani ste radnji, JYSK stvara mogućnosti za brz razvoj. Moto „nebo je granica” zaista ima smisla.”

Julia
Julia Ellehammer, Sales Leader (voditeljica prodaje)

 


Julia iz Danske

„Moj početak u JYSKu bio je nevjerojatno uzbudljiv i vrlo informativan – svaki dan sam naučio nove stvari. Svi su bili vrlo prijateljski nastrojeni i natjerali su me da se osjećam dobrodošlo. Već sam znatiželjana o tome šta će mi izazvati budućnost. ” 

Julia je Sales Leader (voditeljica prodaje) u JYSK trgovini u Skejbyju koja se nalazi u Aarhusu – drugom gradu po veličini u Danskoj. 

 


 



Gordana iz Bosne, Zapadni Balkan 

Gordana
Gordana Stanić, District Manager (regionalnog menadžera)

„Moja očekivanja su bila ispunjena na samom početku. U prvim radnim danima prisustvovao sam godišnjoj proslavi u Sarajevu gdje je okupljeno skoro 1.100 zaposlenih iz cijelog JYSK West Balkana i osjetio sam pozitivnu energiju. Ono što me najviše iznenadilo je pozitivna atmosfera u našim radnjama, snažna i pozitivna energija na sastancima, izražavanje i uvažavanje mišljenja, razvoj i poštovanje zaposlenih, otvoren i pošten pristup i orijentacija ka postizanju ciljeva.

Iznenadilo me je što su svi procesi u organizaciji bili na tako visokom nivou. Moj uvodni program kao regionalni menadžer bio je odličan, ispunjen raznim treninzima kako u sjedištu tako iu trgovinama.
Prvi dio uvodnog programa bio je sa mojim kolegama u trgovini u Požegi, Hrvatska, gdje sam prošao obuku za menadžera trgovine.
Drugi je imao veze sa operativnim dijelom rada regionalnog direktora.
U narednom dijelu uvoda, fokusirat ćemo se na vještine vođenja, motiviranja i razvoja tima.

Bio sam oduševljena velikom podrškom mojih kolega od samog početka i okružena sam divnim ljudima koje svakodnevno učim."

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office