Skip to main content

Turski pioniri na obuci u Bosni i Danskoj

Датум: 04/04/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Expansion

Prevod: www.languagewire.com

Dana 4. maja 2023. godine, JYSK će otvoriti svoje prve prodavnice u Turskoj. Prve turske kolege iz prodavnice počele su obuku pre nekoliko meseci kako bi se dobro pripremile za najbolji početak na JYSKovom novom tržištu.

Huseyin
District Manager Huseyin Yasa.

Kada prvi kupci uđu u dve nove JYSK prodavnice koje će biti otvorene u Turskoj 4. maja 2023. godine, upoznaće lokalno i iskusno JYSK osoblje. Turske kolege počele su obuku iz oblasti liderstva, vrednosti​​ i JYSK prodaje i usluga početkom januara 2023.

Za to vreme, prva dva Store Managera, Muzafer Genc i Metin Hilaloglu, kao i District Manager, Huseyin Yasa, dva puta su posetili Bosnu i Dansku kako bi prošli obuku u prodavnicama.

U Bosni, kolege su, između ostalog, prošle obuku za MYJYSK, JYSKov koncept i poslovanje prodavnica, a takođe su pomogle u ponovnom otvaranju prodavnice. Novo prodajno mesto i StoreFront bili su u fokusu u Danskoj.

„Svi u JYSKu su bili tako ljubazni i iskreni, i iako sam u kompaniji tek nekoliko meseci, osećam se kao da su prošle skoro dve godine. Mislim da je sjajno što bez obzira na vaš položaj, imate pravo i dužnost da iskažete svoje mišljenje i ako imate odličnu ideju, bićete saslušani“, rekao je Huseyin, koji dolazi sa pozicije District Manager u kompaniji Victoria’s Secret u Turskoj.

Iskustvo iz maloprodaje

Metin Hilaloglu takođe donosi iskustvo međunarodnih prodavaca u zemlji. On je saznao za otvaranje JYSKa na mreži i brzo je pronašao podudaranje sa vrednostima na sajtu za karijeru.

„Čuo sam da u JYSKu nikada ne prestajete sa obukom i to mi se sviđa jer uvek želim da napredujem. Kada sam prvi put posetio JYSK prodavnicu, bio sam impresioniran time što je sve bilo tako jednostavno“, kaže on.

Muzafer Genc je proveo 15 godina u maloprodajnim kompanijama, ali nije mogao da propusti priliku da postane prvi Store Manager za JYSK u Turskoj.

„Meseci obuke su mi veoma interesantni i činjenica da smo angažovani 4–5 meseci pre otvaranja da započnemo obuku pokazuje mi profesionalizam. JYSK takođe stalno ističe važnost ranog zapošljavanja ljudi kako bismo imali dovoljno vremena da ih obučimo“, kaže on.

Muzafer
Store Manager Muzafer Genc.

Čeka se dan otvaranja

Metin
Store Manager Metin Hilaloglu.

Dok završavaju obuku za novo prodajno mesto, sisteme, vrednosti itd., svi željno iščekuju dan otvaranja.

„Siguran sam da će nas kupci u Turskoj voleti. Oni već poznaju i vole skandinavski dizajn drugih kompanija i „uradi sam“ projekata. Ali ono što je bitno za mene je kako se ponašati sa kupcima u JYSKu, gostoprimstvo je zaista važno turskim kupcima. Siguran sam da ćemo biti uspešni“, kaže Huseyin.

Fælles
Obuka na novom prodajnom mestu u Vejleu, Danska.

 

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office