Skip to main content

FG23: Store Manageri ocenjuju ovu godinu

Datum: 07/12/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategorija: Sales Growth , Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Woody, Anna i Nicolas osvrnuli su se na FG23 i prisetili se brojnih uspeha koje su postigli i kako su prevazišli izazove.

JYSK je nedavno predstavio godišnje rezultate za FG23. Stoga je GOJYSK.com zamolio troje kolega da daju svoje viđenje protekle fiskalne godine iz perspektive Store Managera.

Portret Woody Wittock JBE
Woody WIttock, Store Manager

Woody Wittock, Store Manager, Vavr u Belgiji

„Najviše što smo postigli u protekloj fiskalnoj godini je, između ostalog, to što smo uspeli da i dalje motivišemo tim da našim kupcima pruža najbolje ponude i najbolju uslugu u opuštajućoj atmosferi.

Najveći izazov nam je bio da poboljšamo prodaju na našem odeljenju sa dušecima, što smo na kraju uspeli da ostvarimo uz odlične rezultate. U tome nam je pomogla obuka „Sleep Academy“ održana dvaput ove godine kako bi čitav tim naučio sve što treba da se zna o našim proizvodima. To je takođe išlo u prilog našem cilju upoznavanja kupaca sa prednostima koje donosi kupovina u JYSKu.

Veoma sam ponosan što sam deo kompanije koja stvarno koristi svoje vrednosti. Rukovodim se njima u svakodnevnom radu zajedno sa svojim timom, što nas dovodi do pobede.“

Portret Anna Ignaczak JPL
Anna Ignaczak, Store Manager

Anna Ignaczak, Store Manager, Sjeradz u Poljskoj

„Tokom protekle fiskalne godine, ostvarili smo velike uspehe kao tim. Pobedili smo na dva važna interna takmičenja: godišnja takmičenja Golden Eleven i Best Sales Attitude.

Najveći izazov je bio da trasiramo pravu putanju koja će nas dovesti do još boljih rezultata i saradnji. Veoma sam ponosna na ogromno zalaganje svog tima, kao i na njihov profesionalni pristup prodaji koji su pokazali tokom protekle fiskalne godine.

Naša prodavnica se nalazi u centralnoj Poljskoj, a naš grad ima samo oko 40.000 stanovnika. Stoga podstičem sve prodavnice, naročite one u manjim gradovima, da učestvuju na takmičenjima. Svi imamo jednake šanse. Osnova za uspeh je dobro koordiniran i posvećen tim, koji već imam, što želim i svima vama.

Drago mi je što sam deo JYSKa, jer mi pruža osećaj sigurnosti, a samim tim i stabilnost i motivaciju da nastavim da radim.“

Portret Nicolas Mazzarella JIT
Nicolas Mazzarella, Store Manager

Nicolas Mazzarella, Store Manager, Gravelona Toče u Italiji

„Naša prodavnica beleži izuzetne rezultate. Do toga je dovelo snažno zalaganje našeg tima u cilju daljeg poboljšanja, što je osnova za postizanje takvih rezultata. Takođe smo ostvarili fantastične rezultate vezane za Attractive Store.

Najveći izazov je svakako bio da ostanemo produktivni i motivisani u trenucima velikog pritiska. Izborili smo se s time tako što smo razvili zajedničku strategiju o tome kako da komuniciramo sa kupcima i pridržavamo se plana prodaje. Iz toga smo izašli jači kao tim, jer je svako od nas postao veštiji u rešavanju problema i komunikaciji.

Zbog toga što sam deo kompanije koja nastavlja da se širi, dobijam motivaciju da doprinesem JYSKovom uspehu i dostignućima. Veoma me motiviše i to što znam da smo deo kompanije koja neprekidno nudi prilike za razvoj. To mi daje utisak da imam mogućnost izbora: posao mi omogućava da pravim dugoročne planove, a ako želim, mogu da iskoristim priliku za razvoj.“

Latest news

JYSK Škola spavanja

Kako je JYSK uspavao medije u Srbiji?

15/02/2024 - Povodom novog izdanja JYSK Škole spavanja, foto studio u Beogradu nakratko je postao mesto gde se sanjaju najslađi snovi. Kako bi se iz prve ruke uverili u važnost kvalitetnog sna i testiranja proizvoda za spavanje, JYSK je predstavnike medija iznenadio personalizovanim krevetima i uputio ih na power nap koji će dugo pamtiti.

Team Metz

JYSK Francuska otvara novu prodavnicu i sedište

15/02/2024 - JYSK Francuska otvorio je potpuno novu prodavnicu i preselio se u novo sedište u Mecu.

Aleksandra Knežević

JYSK ima najbolji Home & Office Online Store u Srbiji

13/02/2024 - Zahvaljujući inovativnosti i funkcionalnosti svoje online platforme, JYSK je na HotSpot eCommerce Awardsu, osvojio prestižnu nagradu za najbolji Home & Office Online Store u Srbiji.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office