Skip to main content
Black Week at DC Nassjö

Den travleste tiden på året er snart her

Dato: 17/11/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategori: Customer Service , Logistics , People , Sales Growth

Black Week er en av de travleste tidene på året hos JYSK. For Distribusjonssentralene krever det planlegging i god tid.

Josephine Rooth Black Week
Josephine Rooth er avdelingsleder Online ved DC Nassjö i Sverige.

Distribusjonssentrene (DC) jobber i full fart før og under Black Week. Det er den travleste tiden på året når kollegene sørger for at alle butikker får de produktene de trenger, og nettbestillinger pakkes og sendes direkte til kundene.

Dette krever grundige forberedelser og testing i månedene mot Black Week. Josephine Rooth er avdelingsleder Online ved DC Nassjö i Sverige. I år startet hun forberedelsesperioden 1. oktober, halvannen måned før oppstarten av Black Week.

– Vi har forberedt oss mye. Vi har sørget for at vi har nok lastebiler tilgjengelig, nok folk som kan jobbe i løpet av uken, at systemene og datamaskinene er klare og oppdaterte, at alle lagerarealer er fylt maksimalt, og mye mer. Selvfølgelig kjøper vi mye godteri til de ansatte som jobber i uken for å blidgjøre ekstraarbeidet som denne perioden krever, sier Josephine med et smil.

Hastighet og effektivitet

For å være sikker på at DC er klargjort, gjøres stresstester på forhånd for å bestemme høyest mulig arbeidsbelastning på tre timer.

Forbereder Black Week på DCN
De ansatte forbereder seg til Black Week ved DC Nassjö.

«Stresstestene forteller oss en del om hvor mye arbeid vi kan gjøre. Men viktigst av alt, de forteller oss hvor vi kan optimere arbeidsflyten for å bli raskere og mer effektiv. Så dette er en viktig del av forberedelsene til Black Week, forklarer Josephine.

Verdt innsatsen

I de fleste JYSK-land starter Black Week mellom 17. november og 23. november, hvor det nøyaktige starttidspunktet varierer fra land til land.

"Black Week er mye hardt arbeid, men det er også veldig gøy på DC Nassjö. Det skjer noe med folk her. De får en ekstra gnist i øynene og konkurranseånden blir satt fri. De er fast bestemt på å bli raskere , mer effektiv og slå alle rekorder. Stemningen på jobben er fantastisk denne uken, og det gjør det virkelig verdt tiden, sier Josephine.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK med 300 butikker i Polen

26/04/2024 - 10. april åpnet JYSK sin 300. butikk i Polen.

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office