Skip to main content

Velika nagrada za sjajne prodavce

Датум: 17/03/2022

Author: Daniel Persson, Communication Manager Sverige

Категорија: Awards , Careers & HR , Sales Growth

Prevod: www.languagewire.com

Biti u stanju nadmašiti očekivanja kupaca je veština u kojoj su neki bolji od drugih. Počevši od ove godine, ovi pojedinci će biti još više nagrađivani u°okviru JYSK organizacije.

Već nekoliko decenija, JYSK u Švedskoj ima godišnju nagradu za najistaknutije prodavce.°Ove godine nagrada će biti preuzeta i primenjena u svim JYSKovim°zemljama.°Nagrada će biti poznata kao „JYSK's Top Seller“.

Retail Operational Manager (operativni menadžer maloprodaje), Michael Olesen, vidi veliki potencijal u javnom vrednovanju posla koji mnogi od najtalentovanijih prodavaca u JYSKu obavljaju svakog dana.

Važno je da našim kupcima pružimo odlično iskustvo jer je to jedna od oblasti u kojoj možemo da se razlikujemo od konkurencije i osiguramo da naši kupci nastave da posećuju njihovu lokalnu JYSK prodavnicu. Takođe je°važno da imamo odlične prodavce. Zato pokrećemo takmičenje za nagrađivanje najboljih prodavaca u našim°zemljama. Želimo da istaknemo dobru korisničku uslugu našim zaposlenima“,°kaže Michael Olesen.

Inspiracija za nagradu dolazi iz Švedske, gde°je nacionalna nagrada postala istaknuta među zaposlenima°i gde se mnogi zaposleni bore da se kvalifikuju za pobedu svake godine.

Sebastian Nordtvedt
Sebastian Nordtvedt, poslednji švedski Top Seller.

Prestižna NAGRADA

Danas je°čak i prestižno stupiti na scenu°kao jedan od okružnih nominovanih za nacionalnu nagradu. 

Nagrada se dodeljuje na događaju JYSK Gala, godišnjoj proslavi koju organizuje JYSK u Švedskoj krajem godine. Pred gomilom od više od hiljadu drugih kolega u JYSKu, pobednik dobija zlatnu medalju, ali što je još važnije: titulu koju ona ili on mogu da koriste veoma dugo.

Prošle godine je nacionalnu nagradu dobio Sebastian Nordtvedt, prodavac sa privremenim ugovorom koji je sve oduševio svojim iskrenim fokusom na kupca i sposobnošću da pretvori mogućnosti u prodaju.

„Nezaboravno“, rekao je Sebastian Nordtvedt nakon što je primio nagradu.

„Bio sam pun emocija kada sam saznao da sam nominovan. Ovo je najveće priznanje koje sam ikada dobio. To dokazuje da je sve moguće ako se zaista posvetite tome“.

Nagrada za KARAKTER

Johan Sjödin, Country Manager (menadžer za zemlju) u JYSKu u Švedskoj, kaže da nagrada igra važnu ulogu u kulturi JYSKa u Švedskoj.°Kandidati se ne biraju prema KPI ili drugim brojevima, već prema zbiru°veština i karaktera nominovanih, kao i prema tome koliko dobro ona ili on predstavljaju JYSKove vrednosti.

„Podrazumeva se da je°„JYSK's Top Seller“ dobar u prodaji, ali potrebno je više od toga da bi se dobila nagrada. Za nas je jednako važno biti°dobar ambasador,°da ta osoba igra ulogu u izgradnji pozitivne kulture i da je spremna da pomogne drugima u njihovom razvoju“, kaže°Johan.

Nagrada „JYSK's Top Seller“ se°dodeljuje najboljem prodavcu u svakoj prodavnici, okrugu, regionu i naciji u svim zemljama (osim Nemačke) u kojima je prisutan JYSK.

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office