Skip to main content
Holbæk hero

Store Manageri su zadovoljni verzijom 3,0 koncepta prodavnice

Датум: 05/04/2018

Author: Laura Sulbæk Frederiksen, Communications & Sponsorship Consultant

Категорија: Attractive Stores

Na jesen 2017. godine, otvorili smo prve tri JYSK prodavnice koje su dizajnirane prema novom, ponovo osmišljenom i ažuriranom konceptu, koji smo nazvali verzija 3,0.

Ovde možete da saznate više o tome šta tri Store Managera (menadžer prodavnice) misle o ovom redizajnu i kakve su reakcije dobili od kupaca. 

Ove tri JYSK prodavnice se nalaze u Geteborgu u Švedskoj, Gdanjsku u Poljskoj i Holbeku u Danskoj.

Od aprila do juna 2018. godine, otvorićemo još 16 prodavnica koje su dizajnirane prema novom konceptu u Danskoj, Švedskoj, Norveškoj, Finskoj, Holandiji i Belgiji.

Alma, GeteborgAlma Hoxhaj, Store Manager u Geteborgu, Backaplan,

Kako vam se dopada novi koncept prodavnice?

Novi koncept 3,0 u našoj prodavnici je zaista dobrodošao i mislimo da je sjajan. Izuzetno smo ponosni na naše radno mesto i divno radno okruženje.

Po vašem mišljenju, koja je najveća razlika između novog i starog koncepta prodavnice?

 Najveća razlika je u tome što je sada prodavnica ispunjena svetlošću i prozirnošću. Ovo je moderna, sveža i inovativna promena u JYSKu.

Kakve ste povratne informacije dobili od kupaca?

Svi kupci koji su kročili u JYSK prodavnicu bili su iznenađeni njenim novim izgledom. Oduševilo ih je koliko prodavnica deluje sveže i prijatno i kako je dizajn lep i moderan. Takođe, sada mogu lakše da pronađu željene proizvode i imaju bolji uvid u čitavu prodavnicu.

Da li je redizajn prodavnice doneo neke promene za vas?

Najveća promena je to što sada moramo da vodimo više računa o sređivanju prodavnice i što se više posvećujemo oblastima za inspiraciju. Osim toga, kapacitet polica je manji, pa moramo češće da ih dopunjujemo.


Tomasz Rzyski, Store Manager u Store Manager, GdanjskGdanjsku, Morena. 

Kako vam se dopada novi koncept prodavnice?

Novi koncept se odlikuje veoma novim i modernim dizajnom koji se odlično uklapa u nove trendove. Zahvaljujući redizajnu prodavnice, kupovina je lakša i prijatnija za naše kupce.

Po vašem mišljenju, koja je najveća razlika između novog i starog koncepta prodavnice?

Najveća razlika je u osvetljenju. Na primer, sada imamo zidne reflektore u prostorijama sa dušecima i nameštajem. Osim toga, velika novina je veoma svetao pod, koji je poput drveta. Sve u svemu, mislim da redizajn prodavnice deluje veoma inspirativno.

Koji vam se deo novog koncepta prodavnice najviše dopada?

Najviše mi se dopadaju odeljenje sa artiklima za kuću (homeware) i studio dušeka. Zidni reflektori čine dekorativne artikle još lepšim, a studio dušeka vam pruža iskustvo kao da ste u sopstvenoj spavaćoj sobi.

Kakve ste povratne informacije dobili od kupaca?

Još uvek su pomalo iznenađeni redizajnom prodavnice, ali na pozitivan način, naravno. Desilo nam se da je jedna dama ušla u prodavnicu i pitala gde se nalazi JYSK, jer nije mogla da ga prepozna. Međutim, oduševila se kada je shvatila da je na pravom mestu. Našim kupcima se zaista dopada redizajn prodavnice i primetili su da ima znatno više prostora zbog bolje izloženosti proizvoda. Jednostavno, osećaju se dobro u našoj prodavnici.

Da li je redizajn prodavnice doneo neke promene za vas?

Sada vodimo više računa o vizuelnom aspektu prodavnice. Novi dizajn zahteva od nas da održavamo novi i viši standard. Takođe, on inspiriše naše osoblje. Novi koncept pokazuje naše proizvode u drugačijem svetlu i čini naš posao prijatnijim.

 

Store Manager, HolbekShengyl Kaplanoska, Store Manager u Holbeku, Danska. 

Kako vam se dopada novi koncept prodavnice?

Zaista mi se dopada novi koncept. Pruža nam znatno bolji uvid u prodavnicu. Prodavnica je sada mnogo lepša, atraktivnija i prijatnija. Mislim da je dizajn prodavnice jednostavan, lep i moderan.

Po vašem mišljenju, koja je najveća razlika između novog i starog koncepta prodavnice?

Ovo je definitivno pravi izgled za prodavnicu. Dobili smo nekoliko pripremljenih setova soba koje su dekorisane kao u pravom domu, na primer, opremljene su sofom, stočićem i TV policom. Zahvaljujući tome, možemo jednostavnije našim kupcima da prodamo doživljaj nameštaja.

Kakve ste povratne informacije dobili od kupaca?

Dobili smo dosta pozitivnih reakcija. Izuzetno im se dopada redizajn i zato dolaze u prodavnicu nekoliko puta dnevno. Lako se snalaze u prodavnici i obiđu je nekoliko puta da bi dobili sjajne ideje za svoj dom.

Mislim da je reakcija kupaca na novi koncept jedna od najboljih stvari koje smo doživeli u prodavnici. Njihov izraz lica i govor tela govore više od reči. Uđu u prodavnicu i uskliknu: „Vau“. Ne mogu da poveruju da su ušli u JYSK prodavnicu. Nekoliko kupaca me je pitalo da li imamo novi nameštaj u asortimanu.   

Da li je redizajn prodavnice doneo neke promene za vas?

Mislim da je novi koncept odlično osmišljen. Održavanje proizvoda i nameštaja je mnogo jednostavnije. Uvek imate cilj da napunite prodavnicu proizvodima i ne plašite se da naručite veću količinu proizvoda, jer se jako brzo prodaju.

U isto vreme, zaposleni su znatno više prisutni u samoj prodavnici i imaju bolji kontakt sa kupcima, jer nam je redizajn prodavnice omogućio znatno bolji pregled. Ne mislim da nešto radimo drugačije nego ranije. Razlika je u tome što je kapacitet polica manji i što moramo da vodimo računa da su popunjene artiklima.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office