Skip to main content
Group

Seamless dani u Bukureštu

Датум: 16/09/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: People , Strategy

Svi District Manageri (oblasni menadžeri), Retail Manageri (menadžeri maloprodaje) i Country Manageri (menadžeri za zemlju) u JYSKu su 4. i 5. septembra bili pozvani u Bukurešt, Rumunija da bi saznali više o novoj strategiji i promenama uloge koje ima District Manager.

„Seamless and Closer to the Customer“.Strategija

Ovo je naziv strategije kojom će se JYSK voditi u naredne tri godine.

Da bismo omogućili da svaki District Manager i Retail Manager razume ovu strategiju i da bismo odgovorili na pitanja o njoj, svi su se okupili u Bukureštu tokom dva dana u septembru.

Prvi dan maloprodajnog seminara, 4. septembar, bio je posvećen detaljima strategije i šta ona znači za JYSK, dok su drugog dana u centru pažnje bile promene uloge koju ima District Manager (DM), kada DM 3.0 stupi na snagu narednih meseci.

„U JYSKu znamo da nije dovoljno da se okupimo i donesemo strategiju u menadžerskom timu u Brabrandu. Ako želimo da strategija zaživi, moramo biti sigurni da je svako u potpunosti razumeo (...)“
– Mikael Nielsen | Executive Vice President Retail (Izvršni potpredsednik za maloprodaju)

„Bilo je sjajno videti toliko aktivnih i inspirisanih kolega u Bukureštu. U JYSKu znamo da nije dovoljno da se okupimo i donesemo strategiju u menadžerskom timu u Brabrandu. Ako želimo da strategija zaživi, moramo biti sigurni da je svako u potpunosti razumeo jer svaki District Manager igra ključnu ulogu u njenom ostvarivanju. Sjajno je što smo investirali da kolege doputuju iz 20 zemalja kako bi uskladili primenu naše nove strategije“, kaže Executive Vice President Retail, Mikael Nielsen.

Digitalni pristup

Strategija nije bila jedina tema u planu rada.

Drugi dan je bio posvećen promenama zadataka koje obavlja District Manager a primenjivaće se u svim zemljama u narednim mesecima.

Osim promena koje su im predstavljene, svi timovi za zemlje su intenzivno radili na formulisanju postupaka na lokalnom nivou, što je takođe važan deo ukupne strategije.

„Promene se odnose na strategiju jer je njihov cilj da District Manager može da provede više vremena u prodavnici i da Store Manager i drugi zaposleni u prodavnici dobiju još veću podršku od njega. To takođe znači više vremena posvećenog kupcima“, kaže Head of Retail Michael Olesen.

Pored ostalog, promene su usmerene na veći digitalni pristup korišćenjem alatki poput MYJYSK i Storefront, kao i da upotrebu računara u kancelariji generalno zamene mobilne alatke.

Štaviše, District Manageri treba da provode više vremena na razvoju zaposlenih u prodavnici u njihovoj oblasti. Isto tako, veća usmerenost na radno okruženje u svim prodavnicama takođe će igrati veću ulogu u poslu koji obavlja District Manager.

Michael Olesen
Michael Olesen, Head of Retail (načelnik maloprodaje) u JYSKu.

Mnogo energije

S druge strane, District Manager će trošiti manje vremena na poslovno izveštavanje budući da je smanjen broj ovih izveštaja, a Skype for Business koji se više koristi, omogućava da manje vremena provodi na putu.

„Imao sam priliku da vidim šta većina timova u zemljama planira u vezi sa primenom strategije District Manager 3.0 i zaista mislim da će, kada se ovi planovi ostvare, od toga imati koristi prodavnice i kupci u svim zemljama. Sve ukupno, veoma sam zadovoljan što smo ova dva dana svi proveli u Bukureštu puni energije i spremni da kod kuće napravimo promene“, kaže Michael Olesen, nakon završetka drugog dana u Bukureštu.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office