Skip to main content

JYSK usluga sa francuskim osmehom

Датум: 18/04/2019

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: Expansion

Red u Sambrevilu
Kupci čekaju u redu da se JYSKova prodavnica u Sambrevilu otvori.

JYSK je 3. aprila otvorio prvu prodavnicu u delu Belgije u kojem se govori francuski, kada je JYSK Sambrevil poželeo kupcima dobrodošlicu.

Prodavnica je odmah doživela uspeh.

Napolju je dugačak red kupaca čekao da CEO & President (glavni izvršni direktor i predsednik) JYSKa, Jan Bøgh, i lokalni gradonačelnik, Jean-Charles Luperto, iseku plavu vrpcu, čime je označeno zvanično otvaranje u sredu 3. aprila.

A unutra, Store Manager (menadžer prodavnice) Claudio Raffione i njegov tim bili su podjednako uzbuđeni zbog prilike da predstave JYSK valonskom delu Belgije.

Claudio je član JYSK porodice od početka njegove obuke u oktobru 2018. i veoma je srećan zbog toga što će njegova prodavnica predstaviti JYSK delu Belgije u kom se govori francuski.

„Mada je Belgija jedna zemlja, niko u Valoniji ne zna za JYSK jer su se sve prodavnice do sada nalazile u delu Belgije u kom se govori flamanski. To znači i da moramo kupcima da kažemo ko smo, da smo danska kompanija i tako dalje“, kaže Claudio.

I mada ljudi van Belgije ponekad to ne razumeju, ovo je skoro kao otvaranje prodavnice u potpuno novoj zemlji jer se i kultura i jezik razlikuju u različitim delovima zemlje.

„Ovde smo mnogo bliži Francuskoj i njihovoj kulturi, pa očekujemo da će svi naši kupci govoriti francuski, baš kao i zaposleni“, objašnjava Claudio.

Tim iz Sambrevila
JYSKov tim koji stoji iza otvaranja prodavnice u Sambrevilu.

JYSKov način

Međutim, JYSK je i dalje JYSK, pa Claudio tvrdi da JYSKove vrednosti važe i u Valoniji, kao i u ostatku Belgije i sveta.

Claudio Raffione
Store Manager Claudio Raffione.

„Jedna od stvari koje mi se najviše dopadaju kod JYSKa je to što njegove vrednosti nisu samo reči ispisane na papiru, one su nešto čime se vodimo iz dana u dan. Zato sam veoma srećan što sam dobio priliku da postanem deo JYSKa i do sada je to bilo sjajno iskustvo“, kaže Claudio.

Sudeći po velikom odzivu prilikom otvaranja, novi JYSK je nešto u čemu uživaju i kupci.

Mada je na dan otvaranja radilo 18 zaposlenih, svi su bili veoma užurbani i morali su da se potrude da pruže kupcima dobar doživljaj uprkos redovima.

Kada se prodavnica vrati u normalu, u Sambrevilu će raditi 10 zaposlenih, dok će se ostale kolege koje govore francuski preseliti u druge prodavnice u francuskom delu Belgije.

Sledeće otvaranje prodavnice u francuskom delu odviće se u Liježu.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office