Skip to main content

JYSK u Volominu je najbolja prodavnica u centralnoj Poljskoj

Датум: 27/03/2019

Author: Aleksandra Chalimoniuk, Communication&PR Manager

Категорија: Attractive Stores

Završena je regionalna faza JYSK Nordic takmičenja za izbor najatraktivnije prodavnice. Ovog puta idemo u Poljsku da se upoznamo sa jednim od regionalnih pobednika.

Ekipa u Volominu
Katarzyna Wolszczak, Deputy Store Manager (zamenik menadžera prodavnice), Michalina Michalczuk, Sales Assistant (asistent prodaje), Rafał Oksiędzki, Sales Assistant, Sylwester Szwed, Logistics Responsible (odgovorni službenik za logistiku) i Aneta Koc, Sales assistant.

„Motivisanje ekipe na jutarnjim sastancima, jasan opis zadataka i prisutnost lidera pokreće naš tim da svakog dana radi“, kaže Rafał Kaliński, Store Manager najbolje JYSKove prodavnice u centralnoj Poljskoj u Volominu.

Rafał Kaliński
Rafał Kaliński, Store Manager u prodavnici JYSKa u Volominu.

„Put do uspeha je uključivanje svakog zaposlenog u postizanje najboljih rezultata. To što smo jedna od 5 najatraktivnijih prodavnica nas čini veoma ponosnim i zadovoljnim jer smo primećeni i cenjeni, a to je najveća nagrada za mene i moje kolege. Plasman na finalni deo takmičenja bio bi šlag na torti“, dodaje on.

DOBAR TIM

Prodavnica u Volominu, gradu od 40.000 stanovnika u Mazoviji, otvorena je u avgustu 2017. i odmah je stvorila snažnu bazu kupaca u tom području.

„Svakog dana, u proseku 120 kupaca posećuje našu prodavnicu. Imamo odane i prijatne kupce, a u prodavnicu dolaze i novi kupci“, kaže Rafał. „Naš veliki uspeh je u tome što se osoblje ne menja često, a naši kupci to cene.“

RECEPT ZA NAJBOLJU PRODAVNICU

Prodavnica u Volominu ima takođe odlične rezultate u korisničkoj službi. Ništa se ne dešava samo od sebe – Store Manager i njegov zamenik održavaju redovne obuke kako bi poboljšali veštine svojih kolega u korisničkoj službi.

„Postoji još nekoliko faktora koji određuju dobre rezultate prodavnice. Ključ uspeha je čistoća prodavnice, snabdevenost, pravovremena i 100 procentna primena koncepata. Kad god imamo nedoumice ili pitanja, kontaktiram Regional Managera (regionalni menadžer) ili odeljenje za Retail Development (razvoj maloprodaje). Zahvaljujući tome, znam šta treba da poboljšamo i šta smo već dobro uradili“, kaže Rafał.

Prodavnica u Volominu

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office