Skip to main content

JYSK u Wołominu je najbolja prodavnica u centralnoj Poljskoj

Datum: 27/03/2019

Author: Aleksandra Chalimoniuk, Communication&PR Manager

Kategorija: Attractive Stores

Završena je regionalna faza takmičenja za najatraktivniju prodavnicu u JYSK Nordicu. Ovog puta idemo u Poljsku da se sretnemo sa jednim od regionalnih pobjednika.

Tim iz Wołomina
Katarzyna Wolszczak, Deputy Store Manager (zamjenica rukovodioca prodavnice), Michalina Michalczuk, Sales Assistant (prodavačica), Rafał Oksiędzki, Sales Assistant (prodavac), Sylwester Szwed, Logistics Responsible (odgovoran za logistiku) i Aneta Koc, Sales Assistant (prodavačica).

„Motivisanje kolega kroz jutarnje sastanke, jasno opisane zadatke za svaki dan i biti vidljiv rukovodilac - to pokreće rad našeg tima svaki dan“, kaže Store Manager najbolje prodavnice JYSKa u centralnoj Poljskoj, u Wołominu, Rafał Kaliński.

Rafał Kaliński
Rafał Kaliński, Store Manager u JYSKu u Wołominu.

“Uključivanje svakog zaposlenog u postizanje najboljih rezultata je put do uspjeha. Pošto smo u top 5 najatraktivnijih prodavnica, osjećam veliki ponos i zadovoljstvo što je naš rad primjećen i što se cijeni, jer je to najveća nagrada za mene i moje kolege. Put na kocki u finalnom dijelu takmičenja bio bi šlag na torti”, dodaje on.

DOBAR TIM

Prodavnica u Wołominu, gradu od 40.000 stanovnika u Mazoviji, otvorena je u augustu 2017. i odmah je stekla snažnu bazu kupaca u tom području.

“Svakog dana, u prosjeku 120 kupaca posjećuje našu prodavnicu. Imamo lojalne i prijateljske mušterije, ali u prodavnicu dolaze i novi kupci “, kaže Rafał. „Naš veliki uspjeh je da imamo nisku fluktuaciju osoblja, a naši kupci to cijene.“

RECEPT ZA NAJBOLJU PRODAVNICU

Prodavnica u Wołominu takođe ima odlične rezultate u usluživanju kupaca. Ništa se ne dešava samo po sebi - Store Manager i njegov Deputy (zamjenik) održavaju redovne treninge kako bi poboljšali vještine svojih kolega u usluživanju kupaca.

“Postoji nekoliko drugih faktora koji određuju dobre rezultate prodavnice. Ključ uspjeha je čistoća prodavnice, snabdijevanje, implementacija koncepata uvijek na vrijeme i njihova stopostotna implementacija. Kad god imamo sumnje ili pitanja, kontaktiram Regional Managera (regionalnog rukovodioca) ili Retail Development (razvoj maloprodaje). Zahvaljujući tome, znam na čemu moramo raditi i što smo već dobro uradili“, kaže Rafał.

Prodavnica u Wolominu

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office