Skip to main content

Impresivni rezultati nove ankete o zadovoljstvu zaposlenih

Датум: 03/04/2018

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Категорија: Careers & HR , Sustainability , People

Nova anketa o zadovoljstvu zaposlenih (ESS) pokazala je da su zaposleni u JYSKu znatno motivisaniji, zadovoljniji i lojalniji u odnosu na prosek na tržištu.

Zadovoljni JYSKovi zaposleni

Motivisani i zadovoljni zaposleni garantuju uspeh kod kupaca. To je filozofija koje se pridržavamo u JYSKu, a ako je ona tačna, to znači da JYSKovi kupci imaju mnoštvo razloga za zadovoljstvo.

Činjenice o anketi

  • Zaposleni su ocenili JYSK sa 77 od maksimalnih 100 bodova, što je znatno više od tržišnog proseka.
  • Anketa je sprovedena tokom januara i februara 2018. i u njoj je učestvovalo 97% zaposlenih u JYSKu.

U anketi koja je sprovedena tokom januara i februara 2018. godine, zadovoljstvo i motivacija zaposlenih u JYSKu su ocenjeni sa 77 od maksimalnih 100 bodova, što je znatno više od tržišnog proseka.

„Izuzetno sam zadovoljan rezultatima. Dokazali smo da smo uspeli da izgradimo kompaniju i korporativnu kulturu koju velika većina  zaposlenih izuzetno ceni“, kaže nam Jan Verhoek, Executive Vice President (izvršni potpredsednik) za HR.

Rezultat vredan ponosa

Kako tvrdi Pernille Lundtoft Jensen, viši menadžer u kompaniji Ennova koja je sprovela anketu, Jan Verhoek i njegove kolege u JYSKu zaista treba da se ponose ovim rezultatom.

Jan Verhoek
Jan Verhoek, Executive Vice President, HR.

„Rezultati koje je JYSK ostvario su toliko dobri da sam rešio da ponovo pregledam čitavu anketu i uverio se da je pravilno sprovedena, jer su zaposleni u JYSKu znatno zadovoljniji u odnosu na opšti prosek i druge globalne kompanije koje posluju u nordijskim zemljama“, tvrdi Pernille Lundtoft Jensen.

Veliki broj učesnika

Sjajni rezultati su još impresivniji kada imamo u vidu da stopa učešća u anketi iznosi 97%.

„Važno je da što više zaposlenih učestvuje u anketi. Zadovoljan sam što je 97% zaposlenih iskoristilo priliku i iznelo svoja mišljenja, koja će nam pomoći u naporima da JYSK održimo atraktivnim radnim mestom“, tvrdi Jan Verhoek i dodaje:

„Uspeh JYSKa u velikoj meri počiva na kompetentnim zaposlenima. Zadržaćemo sve te sjajne zaposlene u kompaniji ako nastavimo da negujemo kulturu JYSKa kao odličnog mesta za rad.“

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office