Skip to main content

Dobro došli u JYSK – upoznajte troje novih kolega

Datum: 06/10/2020

Author: Neele Pauls, Communications & PR, JYSK

Kategorija: Careers & HR , People

Troje novih kolega nam pričaju kakvi su bili njihovi prvi dani i nedelje rada u JYSKu. Dobro došli u tim, Alexandra iz Norveške, Roman iz Rusije i Maria iz Italije!

Store Manager Trainee Alexandra iz Norveške

Store Manager Trainee Alexandra iz Norveške
Alexandra, Store Manager Trainee (menadžer prodavnice na obuci) iz Norveške

„Početak rada u JYSKu je bio veoma dinamičan. Počela sam da radim u jednoj od najvećih i najužurbanijih prodavnica u Oslu, u oblasti Furuset. Odmah sam morala da naučim kako se obavljaju radnje na blagajni, da pružam podršku u vidu informacija i da prodajem proizvode našim kupcima kako bih bila korisna. Bilo je izazovno, ali zaista interesantno!

Mnogo sam naučila zahvaljujući odličnim kolegama, koje su uvek bile tu kad mi je bila potrebna pomoć. Dopada mi se efikasnost. Zbog toga mi je glavni utisak da JYSK ima veoma jak sistem kako bi se stvari neprestano poboljšavale. Mislim da je to jednostavno sjajno! Savetovala bih svima da uče što više mogu tokom svakog radnog dana kako bi postali dobri timski igrači.“

Team Leader Helpdesk Roman iz Rusije

Team Leader Helpdesk Roman iz Rusije
Roman, Team Leader Helpdesk (predvodnik tima Helpdeska) iz Rusije

„Za mene je to bio veoma uzbudljiv izazov. I dalje imam taj osećaj. Ako zamislite projekat JYSK Rusija kao video igru – divno je kada se dovrši svaki nivo i raduje pobedama.

Impresioniran sam time kako se JYSK brine za nove radnike. Sva moja prethodna iskustva su bila više kao: 'Hej, Roman, evo ti tvoj laptop, baci se na posao'. U JYSKu sam imao sjajan uvodni program, a sad želim da se uverim da će svi novi radnici u Rusiji biti zbrinuti sa istom pažnjom.

Impresioniralo me je i prvo otvaranje prodavnice. Četiri dana sam proveo na poslu Sales Assistant (pomoćnik u prodaji) i nikada nisam video toliko kupaca ni na jednom otvaranju prodavnice do tada. Bio sam na desetinama sastanaka i obuka, ali ta četiri dana u prodavnici su mi pružila potpuno novi nivo razumevanja toga kako sve zaista funkcioniše.“

Retail Manager Maria iz Italije

Retail Manager Maria iz Italije
Maria, Retail Manager (menadžer za maloprodaju) iz Italije

„Sjajno je to što sam imala uvodni program pre početka rada. Jedva sam čekala da krenem na ovo putovanje i veoma brzo sam se uključila u rad.

Nakon prva dva meseca, pojavio se korona virus i poremetio moju obuku, postavio izazove pred ceo svet, usporio procese i uništio rezultate... Svom snagom sam se borila za pobedu! I to uspešno.

To što sam nova, iz DBL regiona organizacije i to što sam imala manje ličnog kontakta sa kolegama zbog korona virusa predstavljalo je velike izazove. Ali uživala sam u tome što mogu da podelim neke dobre prakse, kao i brige i nedoumice na sastanku Retail Managera. Sve je bilo odlično organizovano. Posebno su mi se dopale radionice. Saradnja sa veoma snažnim i iskusnim kolegama mi je omogućila da dobijem odgovore na mnoga pitanja i da naučim mnogo toga.

Takođe su me impresionirale vrednosti i strategije kompanije, kao i koliko su dobro razvijene sve povezane procedure i aktivnosti. Sve ima smisla i donosi rezultate.“

Latest news

CSC

Centri za korisničku službu imaju više posla zbog korone

23/10/2020 - Karantin zbog korone ovog proleća je zaustavio mnoge aktivnosti, ali ne i za JYSKove centre za korisničku službu (CSC). Njima je ovo bio period sa najviše posla u dosadašnjem iskustvu. Sada se pritisak smanjio, ali CSC centri i dalje rade više nego inače.

Kadar sa snimanja

Prvi godišnji Store manager sastanak u online varijanti

16/10/2020 - Nakon prvog online SM sastanka spremni za nove pobede

Kristina

Od Brabranda do Kanade sa JYSKom

15/10/2020 - Ako želite da steknete međunarodno iskustvo, to nije nemoguće u okviru JYSKove organizacije. Kristina Sørensen prešla je sa pozicije u sedištu firme u Danskoj u sedište u Kanadi. Njen savet je da izrazite svoju želju ako sanjate o međunarodnoj avanturi.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office