Skip to main content

Dobro došli u JYSK – upoznajte troje novih kolega

Датум: 06/10/2020

Author: Neele Pauls, Communications & PR, JYSK

Категорија: Careers & HR , People

Troje novih kolega nam pričaju kakvi su bili njihovi prvi dani i nedelje rada u JYSKu. Dobro došli u tim, Alexandra iz Norveške, Roman iz Rusije i Maria iz Italije!

Store Manager Trainee Alexandra iz Norveške

Store Manager Trainee Alexandra iz Norveške
Alexandra, Store Manager Trainee (menadžer prodavnice na obuci) iz Norveške

„Početak rada u JYSKu je bio veoma dinamičan. Počela sam da radim u jednoj od najvećih i najužurbanijih prodavnica u Oslu, u oblasti Furuset. Odmah sam morala da naučim kako se obavljaju radnje na blagajni, da pružam podršku u vidu informacija i da prodajem proizvode našim kupcima kako bih bila korisna. Bilo je izazovno, ali zaista interesantno!

Mnogo sam naučila zahvaljujući odličnim kolegama, koje su uvek bile tu kad mi je bila potrebna pomoć. Dopada mi se efikasnost. Zbog toga mi je glavni utisak da JYSK ima veoma jak sistem kako bi se stvari neprestano poboljšavale. Mislim da je to jednostavno sjajno! Savetovala bih svima da uče što više mogu tokom svakog radnog dana kako bi postali dobri timski igrači.“

Team Leader Helpdesk Roman iz Rusije

Team Leader Helpdesk Roman iz Rusije
Roman, Team Leader Helpdesk (predvodnik tima Helpdeska) iz Rusije

„Za mene je to bio veoma uzbudljiv izazov. I dalje imam taj osećaj. Ako zamislite projekat JYSK Rusija kao video igru – divno je kada se dovrši svaki nivo i raduje pobedama.

Impresioniran sam time kako se JYSK brine za nove radnike. Sva moja prethodna iskustva su bila više kao: 'Hej, Roman, evo ti tvoj laptop, baci se na posao'. U JYSKu sam imao sjajan uvodni program, a sad želim da se uverim da će svi novi radnici u Rusiji biti zbrinuti sa istom pažnjom.

Impresioniralo me je i prvo otvaranje prodavnice. Četiri dana sam proveo na poslu Sales Assistant (pomoćnik u prodaji) i nikada nisam video toliko kupaca ni na jednom otvaranju prodavnice do tada. Bio sam na desetinama sastanaka i obuka, ali ta četiri dana u prodavnici su mi pružila potpuno novi nivo razumevanja toga kako sve zaista funkcioniše.“

Retail Manager Maria iz Italije

Retail Manager Maria iz Italije
Maria, Retail Manager (menadžer za maloprodaju) iz Italije

„Sjajno je to što sam imala uvodni program pre početka rada. Jedva sam čekala da krenem na ovo putovanje i veoma brzo sam se uključila u rad.

Nakon prva dva meseca, pojavio se korona virus i poremetio moju obuku, postavio izazove pred ceo svet, usporio procese i uništio rezultate... Svom snagom sam se borila za pobedu! I to uspešno.

To što sam nova, iz DBL regiona organizacije i to što sam imala manje ličnog kontakta sa kolegama zbog korona virusa predstavljalo je velike izazove. Ali uživala sam u tome što mogu da podelim neke dobre prakse, kao i brige i nedoumice na sastanku Retail Managera. Sve je bilo odlično organizovano. Posebno su mi se dopale radionice. Saradnja sa veoma snažnim i iskusnim kolegama mi je omogućila da dobijem odgovore na mnoga pitanja i da naučim mnogo toga.

Takođe su me impresionirale vrednosti i strategije kompanije, kao i koliko su dobro razvijene sve povezane procedure i aktivnosti. Sve ima smisla i donosi rezultate.“

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office