Skip to main content

COUNTRY MANAGEMENT TIM PREUZIMA PRODAVNICU DOK ZAPOSLENI IMAJU SLOBODAN DAN

Датум: 03/03/2017

Author: Laura Sulbæk Frederiksen, Communications & Sponsorship Consultant

Категорија: Careers & HR , People

Zaposleni u JYSKovoj prodavnici u Länni u Švedskoj dobili su slobodan dan, a za to vreme prodavnicu je preuzeo švedski Country Management tim.

JYSKova prodavnica u Länni, u mestu pokraj švedskog glavnog grada Stockholma, je privlačno mesto za rad. U stvari, toliko je privlačno da je ova prodavnica osvojila prvu nagradu na takmičenju „Privlačno mesto za rad” u konkurenciji od 138 JYSKovih prodavnica u Švedskoj.

Deset zaposlenih u prodavnici dobilo je slobodan dan sa mnogo timskih aktivnosti dok je prodavnicu preuzeo JYSKov Country Management tim.

„Mi u Country Management timu smo odlučili da od toga napravimo događaj. Svima nam je dobro došlo da odemo u prodavnicu i steknemo praktično iskustvo te vidimo kako koncepti i procedure izgledaju na terenu”, objašnjava Lotta Lindborg, HR Manager za JYSK Švedska.

CMT Sweden at Länna store

ZADOVOLJNI ZAPOSLENI SU VAŽNI

Svrha takmičenja je bila  da se istakne sjajno radno okruženje u JYSKovim prodavnicama u Švedskoj. Prodavnice su upoređene prema broju dana kratkoročnih bolovanja i broju novih zaposlenih koji su završili JYSKov program uvođenja u posao tokom poslednje finansijske godine.

„Važno nam je da u prodavnicama imamo zadovoljne zaposlene. JYSK želi da bude privlačno mesto za rad i zato nam je važno obavljanje programa uvođenja u rad novih zaposlenih da bismo obezbedili da se dobro upute u posao u JYSKu, upoznaju sve naše proizvode, rade prema principu ,Customer First’ i budu motivisani od samog početka”, kaže Lotta Lindborg.

SVI SU NA DOBITKU

U Länni, gde prodavnicu vodi rukovodilac prodavnice (Store Manager) Ahmed „Rodi” Ibrahim, sprovođenje programa uvođenja u rad bilo je stoprocentno, a bolovanja retka. Zato je on mogao da uživa u slobodnom danu sa svojim kolegama – na stazi za karting, u kuglani i u finom restoranu.

Länna team ata go-cart track

„Za Country Management tim to je bila i veoma dobra aktivnost za jačanje timskog duha sa sjajnom energijom, tako da su svi bili na dobitku, a to je sigurno nešto što ćemo da ponovimo u JYSKu”, kaže Lotta Lindborg.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office