Skip to main content

Upoznajte našeg novog Country Managera za UK

Датум: 01/02/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: People

Dejvid Ešton je novi Country Manager za JYSK u Ujedinjenom Kraljevstvu.Sa velikim iskustvom u maloprodaji i visokim stepenom motivacije, Dejvid Ešton namerava da poveća rast kompanije JYSK u Ujedinjenom Kraljevstvu

Kada je regruter pozvao Dejvid Eštona i predložio mu da se prijavi za posao u kompaniji JYSK, njegov prvi odgovor je bio: „JYSK, šta je to?“

Međutim, Dejvidov prvi odgovor je brzo prerastao u radoznalost, kako je saznavao sve više o poslovanju kompanije JYSK u Ujedinjenom Kraljevstvu i njenom uspehu širom Evrope.

Dejvid će dobiti mogućnost da iz prve ruke odgovori na pitanje šta je to JYSK i šta bi trebalo da predstavlja u budućnosti 1. februara 2017, kada zauzme položaj Country Managera kompanije JYSK u UK.

„Ovo za mene predstavlja sjajnu mogućnost da kombinujem svoje iskustvo u maloprodaji i uspeh u strateškom radu. Moja uloga je da usmeravam poslovanje, prodavnice i prodaju preko interneta, sa fokusom na rast. Volim lični kontakt sa našim timovima i kupcima i jedva čekam da uđem u prodavnice da obučavam i razvijam naš postojeći tim u svetske pobednike“, kaže Dejvid, koji u februaru puni 29 godina i seli se kući u Mančester, mesto u kom je odrastao, a koje je blizu upravne zgrade kompanije JYSK u UK.

Razlika između kompanije JYSK i njenih konkurenata

Dejvid je ranije radio kao oblasni upravnik, a zatim kao Divisional Manager u kompaniji Farmfoods i bio odgovoran za 38 prodavnica. Bio je i District Manager britanskog ogranka kompanije Lidl.

Kao Country Manager za kompaniju JYSK, Dejvid će biti zadužen za 15 prodavnica i približno 150 zaposlenih.

„To što imamo samo 15 prodavnica znači da možemo da se fokusiramo na razvoj poslovanja. Trenutno JYSK nije dovoljno prisutan niti mu je brend prepoznat u UK. Moramo da se izdvojimo od konkurencije tako što ćemo privoleti ljude da dođu u prodavnice i uvide da nudimo izuzetno kvalitetne proizvode po izuzetno pristupačnim cenama“, kaže Dejvid.

Članovi porodice kao tajni kupci

Jedna od prvih stvari koje je Dejvid učinio nakon što je dobio novi posao bila je da zamoli svoje roditelje, koji takođe nisu bili upoznati sa kompanijom JYSK, da budu tajni kupci u svojoj lokalnoj prodavnici.

Iako nisu znali šta da očekuju, iz prodavnice su izašli sa nekoliko proizvoda i u prodavnici su potrošili 60 GBP, što je očigledno obradovalo budućeg Country Managera.

„Iskustvo u prodavnici je od najveće važnosti i najbolje ideje potiču iz prodaje i od ljudi koji uslužuju naše kupce svakog dana. Moj posao je da stvorim sistem u kom se informacije vraćaju i koriste za ojačavanje našeg poslovanja“, Dejvid kaže.

Novi Country Manager je do sada posetio većinu prodavnica u UK, neke od njih i više puta.

„Video sam mnogo toga iz ugla kupca i radujem se što ću to isto videti i ugla Country Managera i što ću ograncima posvetiti detaljnu pažnju. Želim da budem pristupačan, pa ako uđem u prodavnicu JYSK, slobodno mi priđite i obratite mi se. Nikada se ne zna odakle će poteći zlatna ideja koja će promeniti tržište“, kaže Dejvid.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office