Skip to main content

Pravi Rimljanin sa JYSK vrednostima

Датум: 24/05/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Careers & HR , Expansion

Sada je savršeno vreme da se pridružite JYSKu u Italiji ako tražite sjajnu karijeru u ambicioznoj kompaniji.

Prodavnica broj 3000
Otvaranje prodavnice proslavljeno je, između ostalog, tako što su je posetili Country Manager (menadžer za zemlju) u Italiji Cesare Bailo, Executive Vice President Retail (izvršni potpredsednik za maloprodaju) Mikael Nielsen i Executive Vice President HR (izvršni potpredsednik ljudskih resursa) Jan Verhoek.

U utorak, 18. maja, JYSK je proslavio otvaranje prodavnice broj 3000 u Fjumičinu izvan Rima u Italiji. Prodavnica je zapravo otvorena 12. februara, ali su ograničenja u vezi sa korona virusom primorala zaposlene u prodavnici broj 3000 da odlože proslavu.

Međutim, Glauco Viglietta smatra da to nikako ne utiče na činjenicu da je ponosan što je Store Manager (menadžer prodavnice) u prodavnici broj 3000.

„Veoma je motivišuće biti Store Manager u prodavnici broj 3000 i puno znači svim zaposlenima“, objašnjava Glauco, koji je odrastao u Rimu i zaista zaslužuje titulu pravog Rimljanina.

Glauco nije samo tradicionalno rimsko ime sa istorijom koja datira još iz vremena kada je Rim bio centar sveta. Kada ga pitaju za ime, Glauco jednostavno povuče rukav i pokaže deo impresivne tetovaže koja, između ostalog, uključuje tradicionalne rimske novčiće, lovor i tekst „Iterum rudit leo“, što znači „lav ponovo riče“ i povezana je sa ponovnim osvajanjem Rima.

Jake vrednosti

Glauco
Glauco Viglietta je Store Manager u Fjumičinu.

Međutim, to ne znači da on odbacuje vrednosti koje nisu vrednosti Rimljana.

Zapravo, JYSK vrednosti bile su glavni razlog da radi u JYSKu u oktobru 2020. godine.

„Fasciniralo me je ono što sam čuo o JYSKu i JYSK vrednostima i želeo sam sam da saznam da li je sve što je JYSK rekao zapravo istina. Ispostavilo se da jeste. Zaista cenim činjenicu da vrednosti nisu samo reči na parčetu papira, već nešto sa čime svakodnevno radimo. To se veoma razlikuje od većine italijanskih kompanija“, objašnjava Glauco.

Zbog toga mu je takođe važno da svakodnevno živi u skladu sa vrednostima.

„Trudim se da budem vidljiv i da dajem primer. Takođe sam veoma fokusiran na davanje povratnih informacija i na to da budem dobar instruktor za razvoj mojih kolega“, kaže Glauco.

ODLIČNA PRILIKA

Razvoj zaposlenih je veoma važan u JYSKu u Italiji, jer JYSK planira da otvori još 300 prodavnica u Italiji u narednim godinama, što takođe znači da će JYSKu u Italiji trebati mnogo novih Store Managera.

I Glauco je vrlo jasan zašto je ovo odlična prilika.

„Ako ste ambiciozni, savršeno je vreme da postanete Store Manager u JYSKu, jer brzo rastemo. Ovo je sjajna prilika za rast i razvoj u ličnom i profesionalnom pogledu“, kaže Glauco.

Lično je takođe veoma usredsređen na organizacione i tehničke promene koje se odvijaju.

„Otkako smo postali deo jedinstvenog JYSKa, dobili smo puno novih alatki zbog kojih sam zaista srećan. Takođe se radujem što ću u prodavnici uvesti potpuno novu organizaciju, za koju sam siguran da će nas učiniti još efikasnijim i učiniti JYSK još boljim mestom za rad“, kaže Glauco.

I to mu je važno. Store Manageru prodavnice broj 3000. Pravom Rimljaninu sa JYSK vrednostima.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office