Skip to main content
JYSK store front

Nova rekordna godina za JYSK Nordic

Датум: 01/12/2016

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: Sales Growth

Sa porastom prometa od 11% i povećanjem EBIT-a za više od 18%, 2015/16. bila je odlična godina za JYSK Nordic.

Ne vrti se sve u decembru oko božićnih i novogodišnjih praznika. To je takođe i doba godine u kome JYSK objavljuje svoj godišnji izveštaj, a ove godine ponovo imamo mnogo razloga za zadovoljstvo.

JYSK Nordic je još jednom ostvario rekordni profit, a sa povećanjem ukupnog prometa za neverovatnih 11%, ima još više razloga da budemo zadovoljni jer sve više kupaca bira JYSK za kupovinu predmeta za svoje domove. Ovo podrazumeva povećanje čak i na tržištima na kojima je prodaja kreveta, nameštaja i drugih predmeta za dom u padu.

„Ovo pokazuje da je naša strategija ispravna i da su svi JYSK zaposleni sposobni da je primene u praksi. Jednostavno je sesti sa komadom papira i napisati Customer First. Ako želimo da je kupci primete, treba svi u JYSK-u da je razumeju i zasnivaju svoj rad na njoj. Upravo to i radimo“, rekao je President & CEO JYSK Nordica, Jan Bøgh.

Naglašava da će većina zarađenog novca biti investirana u JYSK da bismo mogli da nastavimo ulaganja u distributivne centre, nove prodavnice i dodatno povećamo promet.

Jan Bøgh JYSK President CEO

„Ovo pokazuje da je naša strategija ispravna i da su svi JYSK zaposleni sposobni da je primene u praksi. Jednostavno je sesti sa komadom papira i napisati Customer First. Ako želimo da je kupci primete, treba svi u JYSK-u da je razumeju i zasnivaju svoj rad na njoj. Upravo to i radimo“, rekao je President & CEO JYSK Nordica, Jan Bøgh.

BOLJI IMIDŽ

JYSK će takođe da nastavi sa svojim ulaganjima u poboljšanje kvaliteta proizvoda i pokaže kupcima šta mogu da očekuju od JYSK-a u 2017.

„Nema sumnje da se na nekim tržištima još borimo sa starim predrasudama da je JYSK pomalo dosadan ili da proizvodi nisu dovoljno kvalitetni. Ovu percepciju ne možemo da promenimo odjedanput, ali napravili smo veliki napredak sa kampanjama kao što je JYSK Favourites te našim stalnim kvalitetnim radom“, rekao je Jan Bøgh.

Generalno, razvoj u JYSK-u smatra veoma pozitivnim, uprkos mnogim zadacima koji još treba da se urade.

„Na primer, možemo da primetimo da postoje velike razlike u razvoju u zavisnosti od kategorije, tako da u nekim oblastima ima velikog potencijala za napredak. Međutim, generalno gledajući, imamo dobar razlog da se zahvalimo svim zaposlenima na njihovom trudu u prethodnoj finansijskoj godini i poželimo im da provedu srećne božićne i novogodišnje praznike u krugu prijatelja i porodice“, rekao je Jan Bøgh.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office