Skip to main content

JYSK traži vaše nove kolege

Датум: 11/03/2022

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Careers & HR

Prevod: www.languagewire.com

Cilj naše nove kampanje „Pokaži posvećenost“ jeste da učinimo JYSK vidljivijim i da privučemo nove ljude u kompaniju kako bismo podstakli predstojeći rast i razvoj.

Početkom 2021. godine, kompanija JYSK je pokrenula kampanju brendiranja zaposlenih kako bi proslavila otvaranje 3000. prodavnice u svetu i zaposlenje 2000 novih osoba na poziciji Store Manager (menadžer prodavnice) u budućim prodavnicama.

JYSKovi zaposleni
Alexandra Stanciu, Deputy Store Manager (zamenik menadžera prodavnice) u Militariju, Rumunija. 

U ovom trenutku, kompanija JYSK proširuje potragu za novim kolegama u prodavnicama na svim nivoima pomoću nove kampanje „Pokaži posvećenost“. Ova kampanja će se promovisati u svih 28 zemalja Evrope u kojima kompanija JYSK ima prodavnice na internom i eksternom nivou, naročito na društvenim mrežama.

Alexandra je primetila kampanju

Među onima koji su zapazili kampanju 2021. godine bila je Alexandra Stanciu, koja je sada Deputy Store Manager u JYSK prodavnici u Militariju, Rumunija. Naletela je na kampanju na stranici Facebook, popunila je test i prijavila se za posao. Pridružila se kompaniji JYSK ubrzo nakon toga, to jest, u julu.

„Želela sam da promenim posao i dopala mi se vaša reklama. Osetila sam da je ovaj posao baš za mene i želela sam da se pridružim i preostalim ljudima na poziciji Store Manager, kojih ima 3000. Moj novi cilj je da završim program obuke za poziciju Store Manager i da i sama zauzmem tu poziciju. Volim rad sa svojim kolegama u prodavnici i volim da ih motivišem“, rekla nam je Alexandra.

Kampanja „Pokaži posvećenost“ već je aktivna u velikom broju zemalja, a lansiraće se i u preostalim JYSK zemljama tokom proleća.

Iskusite deo kampanje ovde:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office