Skip to main content
BF prep hero photo

Centrele de distribuție se declară pregătite pentru Black Friday

Data: 19/11/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Categorie: Logistics , People

Vineri, 23 noiembrie, este Black Friday (Vinerea Neagră) - o zi care, în ultimii ani, a însemnat o cifră de afaceri record și o presiune suplimentară pentru centrele de distribuție.

Damian
Damian Koszur, Operational Shift Manager la centrul de distribuție din Radomsko, Polonia.

Este esențial ca centrele de distribuție să fie pregătite când începe campania Black Friday din acest an, lucru care se va întâmpla în curând. Este nevoie de un efort enorm pentru a rezolva puzzle-ul logistic în cea mai mare zi de vânzări a anului.

Unul dintre centrele de distribuție care cunoaște totul despre acest lucru este centrul de distribuție din Radomsko (DCR), Polonia, unde Damian Koszur lucrează ca Operational Shift Manager.

„Putem să simțim cu adevărat presiunea suplimentară în ziua de Black Friday și începem pregătirile devreme pentru a fi gata. Chemăm angajați suplimentari pentru întregul weekend și ne asigurăm că toată lumea știe ce trebuie să facă”, spune Damian.

Lecții învățate din anii anteriori.

JYSK a introdus Black Friday pentru prima dată în 2013 și, de atunci, evenimentul s-a dezvoltat enorm. Pentru a ține pasul cu interesul care tot crește, pregătirile au devenit și mai extinse la centrele de distribuție din Uldum, Nässjö și Radomsko, care au experimentat cu toții Black Friday.   

Date despre Black Friday

  • JYSK a sărbătorit Black Friday pentru prima dată în 2013.
  • De atunci evenimentul s-a dezvoltat și campania Black Friday durează acum câteva zile în toate țările.

„Analizăm procesele și rezultatele campaniei de Black Friday de anul trecut pentru a afla ce putem optimiza. Învățând din experiențele noastre an de an, putem să pregătim mult mai bine și să inițiem activități care să asigure faptul că următoarea campanie va funcționa fără probleme”, spune Damian. 

Una dintre noile inițiative din acest an este să împachetăm unele produse înainte de campania actuală și să trimitem articole de campanie selectate în magazine înainte de weekendul de Black Friday.

Pregătiri pe toate fronturile

Allan K. Kjærgaard este EVP Logistics la JYSK și este responsabil în general să se asigure că toate piesele din puzzle-ul logistic sunt la locul lor.

Allan K. Kjærgaard
Allan K. Kjærgaard, EVP Logistics la JYSK.

„Ne concentrăm pe aprovizionarea magazinelor cu produse cu mult timp înaintea începerii campaniei de Black Friday, pentru a ne asigura că există suficiente produse pentru clienți. În ceea ce privește comenzile online, chemăm personal suplimentar la centrele de distribuție, care asigură ambalarea produselor clienților astfel încât să poată fi expediate”, explică Allan.

Una dintre cele mai mari provocări de Black Friday este transportul produselor de la centrul de distribuție la magazin sau la adresa de reședință a clientului.

„Încărcarea produselor în camioane din centrele de distribuție poate fi o problemă deoarece Black Friday a devenit un eveniment atât de bine cunoscut în ultimii ani. Prin urmare, ar putea exista întârzieri la livrare și este important să informăm clienții dacă se întâmplă acest lucru”, spune Allan și continuă:

„Este un avantaj clar pentru noi că știm ziua exactă pentru Black Friday. Știm când va apărea presiunea și, prin urmare, ne putem pregăti bine.”

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ajunge la 300 de magazine în Polonia

26/04/2024 - Pe 10 aprilie, JYSK a deschis cel de-al 300-lea magazin din Polonia.

66 de colegi au participat la programe de dezvoltare în ultimul an

66 de colegi au participat la programe de dezvoltare în ultimul an

25/04/2024 - Potențialul în JYSK începe de la performanța ridicată, cunoașterea responsabilităților si realizarea lor în timp util. Pentru că știm cât de important este pentru colegii noștri să se dezvolte și să învețe lucruri noi, JYSK oferă tuturor angajaților oportunitatea de a învăța lucruri noi.

Emil Östlin is new Logistics Director at JYSK DCN

Emil a devenit Logistics Director

22/04/2024 - După 10 ani în calitate de Operations Manager pentru centrul de distribuție al JYSK din Nässjö, DCN, Emil Östlin și-a asumat un nou rol.

Adaugă un comentariu

Amintește-ți să păstrezi un ton plăcut :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office