Skip to main content

Kolege iz prodavnice pomažu u korisničkoj službi

Датум: 26/07/2023

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Customer Service

Prevod: www.languagewire.com

Saradnja
Tri kolege iz prodavnice pomažu u korisničkoj službi na Zapadnom Balkanu.

Na Zapadnom Balkanu, plodna saradnja između maloprodaje i korisničke službe obezbedila je još bolju uslugu za kupce tokom letnjih gužvi.

Kao i u drugim odeljenjima, korisnička služba na Zapadnom Balkanu prolazi kroz periode tokom cele godine kada su velike gužve, odnosno kada, zbog broja zaposlenih, pružanje usluga na koje su korisnici navikli tokom ostatka godine postaje izazovno.

Marina Ivić
Marina Ivić, Customer Service Manager (menadžer korisničke službe), za JYSK Zapadni Balkan

Da bi obezbedila najbolju podršku, Marina Ivić, Customer Service Manager za JYSK Zapadni Balkan, došla je na ideju da potraži pomoć od drugog odeljenja, posebno od kolega koji su dobro upoznati sa različitim zahtevima kupaca kojima se svakodnevno bave: Kolege iz JYSK prodavnice.

Proces od ideje do realizacije nije trajao dugo, a rezultirao je plodonosnom saradnjom između dva odeljenja, zadovoljnim zaposlenima i još zadovoljnijim kupcima.

„Kada smo razmišljali o rešenju za periode najvećih gužvi, setila sam se kolega iz maloprodaje i pomislila – gde drugde možemo naći bolje ljude za ovaj posao nego u prodavnicama? Kolege iz maloprodaje su odlični prodavci i pojedinci koji su upoznati sa preko 50% sistema i procesa koje svakodnevno koristimo u korisničkoj službi,“ kaže Marina.

Kratak uvod i krećemo

U cilju pružanja kvalitetnih usluga, na portalu MYJYSK je objavljen interni oglas i počela je potraga za novim kolegama. Uz pomoć odeljenja za ljudske resurse, organizovani su razgovori i izabrano je troje kolega. U saradnji sa njihovim Store Managers (menadžerima prodavnica), unapred se organizuje kada kolege iz prodavnice pomažu u korisničkoj službi, a kada su potrebni u prodavnici.

Bruno Jarabek
Bruno Jarabek, Sales Assistant (asistent prodaje), u JYSK prodavnici u Osijeku Jug, u Hrvatskoj

Tri kolege iz prodavnice su prošle kroz skraćeno upoznavanje sa korisničkim službom, jer su već upoznati sa JYSKovom praksom i značajnim delom procesa, što ubrzava njihovo prilagođavanje novoj poziciji.

Bruno Jarabek, Sales Assistant u JYSK prodavnici u Osijeku Jug, u Hrvatskoj, deo je korisničke službe poslednjih nekoliko meseci, gde pomaže kupcima iz Hrvatske.

„Ispostavilo se da je celokupno iskustvo rada u korisničkoj službi bilo mnogo bolje nego što sam očekivao, posebno kada je u pitanju naš tim. Podržavamo i motivišemo jedni druge. Iako već imam znanje o asortimanu, proizvodima i procesima, još uvek postoji mnogo specifičnih situacija i sistema o kojima učim,“ kaže Bruno.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office