Skip to main content

JYSK spreman da postane viralan na TikToku

Датум:

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: E-Business

Prevod: www.languagewire.com

Nakon testiranja, JYSK je sada spreman da pokori TikTok. Rezultati na globalnom nalogu su obećavajući.

@jysk #JYSK #jysk #news #essentials #new #arrivals #homeinterior #homedecor #decor #decoritems #instore #style #interior #vase #candleholder #artificialflower #artificialflowers #scentedcandle The Lost Stray Dog – Official Sound Studio

TikTok je tu da ostane – u JYSK-u takođe. Ovo je rezultat nakon testne faze, u kojoj je JYSK postigao veoma pozitivne rezultate.

TikTok se umnogome razlikuje od drugih platforma društvenih medija koje JYSK koristi. Premda se na Meta platformama prezentuje uglavnom profesionalno, brend JYSK je na TikToku autentičniji. Za razliku od drugih platformi, vreme produkcije ovde nije tako dugo, već skoro iz dana u dan možete da reagujete na nove trendove.

„Na TikToku možemo da ostvarimo ličniju komunikaciju sa svojim kupcima i direktno reagujemo na ono što žele. Pokušavamo da razumemo njihovo ponašanje na ovoj platformi i dosta vremena posvećujemo tome, jer tako možemo da kreiramo sadržaj koji će ih privući. To je velika prednost jer se mnogi trendovi rađaju na TikToku“, tvrdi Emma Topp Daugaard, Content Specialist.

Dva različita puta

@jysk Run, don’t walk #JYSK #jysk #flowers #rundontwalk #runtojysk #artificialflowers #flower #viral #homedecor #musthaves #musthave #interior Football Champs (Overdue) – SNC

Dosad je važila odluka da se sve radi iz globalne perspektive. Međutim, od ove finansijske godine koja je tek počela, šest zemalja će u svoj medijski materijal uvrstiti i plaćeno ciljano oglašavanje na TikToku.

Promocija na TikToku je sačinjena iz dva dela. Organski i plaćeni sadržaj. Organski deo je samo na engleskom jeziku i fokusira se na inspiraciju i zabavu. Zahvaljujući ovakvom pristupu, neki JYSKovi proizvodi su čak postali viralni. Recimo, veštački cvet KRISTIAN je postigao skoro milion pregleda i svuda je rasprodat.

„Umesto da koristimo pristup 'kupi sada', trudimo se da predstavimo proizvod u tematskom, inspirativnom kontekstu“, rekla je Ema.

Plaćeni sadržaj će biti fokusiran na šest lokalnih tržišta: Danska, Poljska, Rumunija, Bugarska, Grčka i Španija. Ovaj pristup će predstavljati miks koncepata istih kao za organski i sadržaja koji je više usmeren na proizvod sa fokusom na trendove. Ovaj miks će zavisiti od lokalnih potreba i ciljaće se kupci starosti od 18 do 35 godina, do kojih je teže dopreti na drugim platformama društvenih medija.

„Verujemo da je TikTok prava platforma na kojoj ćemo kroz zabavan, relevantan i inspirativan sadržaj dopreti do ove ciljne grupe. Za sada smo definisali jasnu strategiju, međutim, platforma se stalno razvija i zato moramo neprekidno da prilagođavamo svoju strategiju kako bi išla u korak s razvojem“, rekla je Sara Horsted Berthelsen, TikTok Specialist.

 

@jysk Uvek nam je drago da vas posavetujemo oko stila #JYSK #omgilovethisquestion #decor #stylingtips #viral #trend #ilovethisquestion originalni zvuk – Elsie Silver

 

 

Latest news

TikTok

JYSK spreman da postane viralan na TikToku

- Nakon testiranja, JYSK je sada spreman da pokori TikTok. Rezultati na globalnom nalogu su obećavajući.

Aleksander, Gordana, Vladislav

Tri kolege dele kako se osnažuju na poslu

- Aleksander iz Danske, Gordana iz Slovenije i Vladislav iz Bugarske objašnjavaju šta za njih znači osnaživanje. 

JYSK

JYSK postavlja nove rekorde u prometu i broju kupaca

- JYSK je povećao promet za 7,6 procenata dostigavši 41,4 milijardi danskih kruna (5,6 milijardi evra) u fiskalnoj godini 2023/24.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office