Skip to main content

MYCAREER upravlja vašim ličnim razvojem

Datum: 11/01/2019

Autor: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorija: Careers & HR , People , Technology

MYCAREER za mobilnePočetkom 2019. godine, svi zaposleni u JYSKu su dobili pristup sistemu MYCAREER koji predstavlja digitalan način za upravljanje ličnim razvojnim planom.

„Lično sam veoma zapanjen koliko dobijam iz sistema MYCAREER koji se jednostavno pokreće i koristi tokom radnog dana. Instalirao sam aplikaciju na svoj mobilni telefon i zbog toga imam priliku da pratim i ocenjujem svoj razvoj, kao i razvoj svojih kolega gde god da se nalazim.“

To je ocena koju je dao Tuomas Oksanen, koji je Store Manager (menadžer prodavnice) u Oulu (Ritaharju) u Finskoj. Od oktobra 2018. ima probnu verziju sistema MYCAREER koji je namenjen da mu pomogne sa ličnim planovima razvoja u njegovoj prodavnici.

Edyta
Edyta Szleser, Sales Assistant (asistent prodaje) iz Elka u Poljskoj.

Edyta Szleser, Sales Assistant iz Elka u Poljskoj je takođe testirala MYCAREER. Edyta i Tuomas se slažu da je sistem MYCAREER pojednostavio lične planove razvoja i poboljšao njihovu efikasnost.

„Koristim sistem svakodnevno da bih postavila ciljeve za aktivnost prodavnice i lični razvoj. Veoma jasno vidim u kojim oblastima ću dostići svoje ciljeve, a u kojima ću morati više da radim na njima“, kaže Edyta.

Tuomas
Tuomas Oksanen, Store Manager u Oulu (Ritaharju) u Finskoj.

Dostupan u svakom trenutku

Od marta 2019, MYCAREER će postati dostupan svim kolegama širom JYSKa, a prema tvrdnjama koje su izneli Tuomas i Edyta, mogu da se raduju novom i mobilnom sistemu pomoću tokom radnog dana.

„MYCAREER je veliko poboljšanje u oblasti povratnih informacija i razgovora o planovima razvoja. Sada mogu veoma lako da podesim ciljeve za svoje zaposlene, uvek da imam pregled razvoja i da im pružim povratne informacije“, kaže Toumas.

MYCAREER je dostupna na svakom mestu i u svakom trenutku kada zaposleni žele. Razlog tome je zato što je sistem dostupan na svim uređajima, pa i na pametnom telefonu.

Latest news

Torben Ladefoged Gjørret

Novi video snimak za sklapanje nameštaja sa fokusom na važne detalje

14/01/2019 - Da bi kupci uvek imali odlično iskustvo u JYSKu, veoma je važno da se sav prikazani nameštaj sklopi na pravi način

MYCAREER pregled

MYCAREER upravlja vašim ličnim razvojem

11/01/2019 - Početkom 2019. godine, svi zaposleni u JYSKu su dobili pristup sistemu MYCAREER koji predstavlja digitalan način za upravljanje ličnim razvojnim planom.

Preview December

NAJBOLJE OD #GOJYSK – decembar 2018.

09/01/2019 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office