Skip to main content

MYCAREER upravlja vašim ličnim razvojem

Datum: 11/01/2019

Od strane: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorija: Careers & HR , People , Technology

Mobilni MYCAREERPočetkom 2019. svi zaposleni u JYSK-u dobijaju pristup MYCAREER-u, što je digitalni način upravljanja njihovim ličnim planom razvoja.

„Lično me je impresioniralo koliko mogu da izvučem iz MYCAREER-a, koji ima jednostavno pokretanje i jednostavan je za korištenje tokom radnog dana. Instalirao sam aplikaciju na svom mobilnom telefonu i zato imam priliku pratiti i ocjenjivati vlastiti razvoj i razvoj svojih kolega gdje god se nalazim."

To je ocjena koju je dao Tuomas Oksanen, koji je Store Manager (rukovodilac prodavnice) Oulu (Ritaharju), u Finskoj. Od oktobra 2018. godine, probno je koristio MYCAREER kako bi mu pomogao u planovima ličnog razvoja u njegovoj prodavnici.

Edyta
Edyta Szleser, Sales Assistant (prodavačica) iz Elka u Poljskoj.

Edyta Szleser, Sales Assistant iz Elka u Poljskoj, također je testirala MYCAREER. I Edyta i Tuomas se slažu da je MYCAREER učinio planove ličnog razvoja jednostavnijim i efikasnijim.

„Koristim sistem svaki dan da postavim ciljeve za aktivnosti prodavnice i individualni razvoj. Vrlo jasno vidim gdje ću postići svoje ciljeve i gdje moram provesti više vremena radeći kako bi ih ispunila“, kaže Edyta.

Tuomas
Tuomas Oksanen, Store Manager u Ouluu (Ritaharju), u Finskoj.

Dostupno svo vrijeme

Od marta 2019. godine, MYCAREER će biti predstavljen svim njihovim kolegama širom JYSK-a, a prema Tuomasu i Edyti, oni se mogu radovati novom i mobilnom sistemu pomoći u njihovom radnom danu.

„MYCAREER je ogroman napredak u oblasti povratnih informacija i razgovora o razvojnim planovima. Sada mogu vrlo lako postaviti ciljeve za svoje zaposlene, uvijek imati pregled razvoja i dati im povratne informacije“, kaže Toumas.

MYCAREER je dostupan, gdje god i kad god to zaposleni žele. To je zato što je sistem dostupan na svim uređajima - takođe i na pametnom telefonu.

Latest news

Torben Ladefoged Gjørret

Novi video snimak sklapanja sa fokusom na važne detalje

14/01/2019 - Kako bi se osiguralo da kupci uvijek imaju odlično iskustvo u JYSKu, od presudne je važnosti da se sav izložbeni namještaj sklopi na pravi način

Pregled MYCAREER-a

MYCAREER upravlja vašim ličnim razvojem

11/01/2019 - Početkom 2019. svi zaposleni u JYSK-u dobijaju pristup MYCAREER-u, što je digitalni način upravljanja njihovim ličnim planom razvoja.

Preview December

NAJBOLJE OD #GOJYSK – Decembar 2018.

09/01/2019 - Pogledajte neke od najboljih objava na Instagramu za protekli mjesec.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office