Skip to main content

MYCAREER upravlja vašim ličnim razvojem

Datum: 11/01/2019

Author: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorija: Careers & HR , People , Technology

Mobilni MYCAREERPočetkom 2019. svi zaposleni u JYSK-u dobijaju pristup MYCAREER-u, što je digitalni način upravljanja njihovim ličnim planom razvoja.

„Lično me je impresioniralo koliko mogu da izvučem iz MYCAREER-a, koji ima jednostavno pokretanje i jednostavan je za korištenje tokom radnog dana. Instalirao sam aplikaciju na svom mobilnom telefonu i zato imam priliku pratiti i ocjenjivati vlastiti razvoj i razvoj svojih kolega gdje god se nalazim."

To je ocjena koju je dao Tuomas Oksanen, koji je Store Manager (rukovodilac prodavnice) Oulu (Ritaharju), u Finskoj. Od oktobra 2018. godine, probno je koristio MYCAREER kako bi mu pomogao u planovima ličnog razvoja u njegovoj prodavnici.

Edyta
Edyta Szleser, Sales Assistant (prodavačica) iz Elka u Poljskoj.

Edyta Szleser, Sales Assistant iz Elka u Poljskoj, također je testirala MYCAREER. I Edyta i Tuomas se slažu da je MYCAREER učinio planove ličnog razvoja jednostavnijim i efikasnijim.

„Koristim sistem svaki dan da postavim ciljeve za aktivnosti prodavnice i individualni razvoj. Vrlo jasno vidim gdje ću postići svoje ciljeve i gdje moram provesti više vremena radeći kako bi ih ispunila“, kaže Edyta.

Tuomas
Tuomas Oksanen, Store Manager u Ouluu (Ritaharju), u Finskoj.

Dostupno svo vrijeme

Od marta 2019. godine, MYCAREER će biti predstavljen svim njihovim kolegama širom JYSK-a, a prema Tuomasu i Edyti, oni se mogu radovati novom i mobilnom sistemu pomoći u njihovom radnom danu.

„MYCAREER je ogroman napredak u oblasti povratnih informacija i razgovora o razvojnim planovima. Sada mogu vrlo lako postaviti ciljeve za svoje zaposlene, uvijek imati pregled razvoja i dati im povratne informacije“, kaže Toumas.

MYCAREER je dostupan, gdje god i kad god to zaposleni žele. To je zato što je sistem dostupan na svim uređajima - takođe i na pametnom telefonu.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenika

19/03/2024 - JYSK Italija je 26. septembra pokrenuo prvi program District Manager Trainee (DMT) u Glavnom uredu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi na aluminiju i kontejnerskom prostoru

08/03/2024 - Nove inicijative proizvodnje i pakovanja smanjuju upotrebu aluminija i potrebni transportni prostor.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office