Skip to main content

MYCAREER upravlja vašim ličnim razvojem

Datum: 11/01/2019

Od strane: Christoffer Skjødt, Communications Intern

Kategorija: Careers & HR , People , Technology

Mobilni MYCAREERPočetkom 2019. svi zaposleni u JYSK-u dobijaju pristup MYCAREER-u, što je digitalni način upravljanja njihovim ličnim planom razvoja.

„Lično me je impresioniralo koliko mogu da izvučem iz MYCAREER-a, koji ima jednostavno pokretanje i jednostavan je za korištenje tokom radnog dana. Instalirao sam aplikaciju na svom mobilnom telefonu i zato imam priliku pratiti i ocjenjivati vlastiti razvoj i razvoj svojih kolega gdje god se nalazim."

To je ocjena koju je dao Tuomas Oksanen, koji je Store Manager (rukovodilac prodavnice) Oulu (Ritaharju), u Finskoj. Od oktobra 2018. godine, probno je koristio MYCAREER kako bi mu pomogao u planovima ličnog razvoja u njegovoj prodavnici.

Edyta
Edyta Szleser, Sales Assistant (prodavačica) iz Elka u Poljskoj.

Edyta Szleser, Sales Assistant iz Elka u Poljskoj, također je testirala MYCAREER. I Edyta i Tuomas se slažu da je MYCAREER učinio planove ličnog razvoja jednostavnijim i efikasnijim.

„Koristim sistem svaki dan da postavim ciljeve za aktivnosti prodavnice i individualni razvoj. Vrlo jasno vidim gdje ću postići svoje ciljeve i gdje moram provesti više vremena radeći kako bi ih ispunila“, kaže Edyta.

Tuomas
Tuomas Oksanen, Store Manager u Ouluu (Ritaharju), u Finskoj.

Dostupno svo vrijeme

Od marta 2019. godine, MYCAREER će biti predstavljen svim njihovim kolegama širom JYSK-a, a prema Tuomasu i Edyti, oni se mogu radovati novom i mobilnom sistemu pomoći u njihovom radnom danu.

„MYCAREER je ogroman napredak u oblasti povratnih informacija i razgovora o razvojnim planovima. Sada mogu vrlo lako postaviti ciljeve za svoje zaposlene, uvijek imati pregled razvoja i dati im povratne informacije“, kaže Toumas.

MYCAREER je dostupan, gdje god i kad god to zaposleni žele. To je zato što je sistem dostupan na svim uređajima - takođe i na pametnom telefonu.

Latest news

Mariana Cater - Store Manager (voditeljica prodavnice)

Takmičenje za najatraktivniju prodavnicu: Upoznajte jednog od okružnih pobjednika, JYSK Brașov 3

15/03/2019 - JYSK Brașov 3 je najveća prodavnica u Rumuniji. Željeli smo da vidimo kako se tim prodavnice pripremao za takmičenje i kako su uspjeli osvojiti 1. mjesto u svom okrugu.

Best of #GOJYSK February 2019

Najbolje od #GOJYSK – februar 2019.

11/03/2019 - Pogledajte neke od najboljih objava na Instagramu za protekli mjesec.

JYSK Celje

Slovenija otvorila prvu prodavnicu 3.0. koncepta eventom posvećenom spavanju

04/03/2019 - Na Dan zaljubljenih, JYSK je eventom posvećenom spavanju otvorio svoju prvu prodavnicu u Sloveniji uređenu prema novom 3.0 konceptu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office