Skip to main content

Delite svoje iskustvo sa strategijom pomoću novih heštagova

Datum: 02/09/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Strategy

Grafika heštagova strategijeTri nova heštaga, #CUSTOMERFIRST, #GROWJYSK i #EXCEEDEXPECTATIONS, skreću pažnju na glavne poruke JYSKove nove strategije. 

Zajedno sa JYSKovom novom strategijom „Seamless and Closer to the Customer“ (jedinstveno i bliže kupcu), uvedena su tri nova heštaga. Njih mogu da koriste svi zaposleni u JYSKu kada žele da podele nešto što se na neki način odnosi na strategiju.

„Imamo u JYSKu već nekoliko heštagova koje koristimo u različitim situacijama, na primer #GOJYSK. Što se tiče novih heštagova, ohrabrujemo naše kolege iz svih zemalja da ih koriste prilikom deljenja svakodnevnih uspeha koji se odnose na novu strategiju. Oni se često mogu koristiti zajedno sa nekim od dobro poznatih haštagova“, objašnjava Communications & CSR Director (direktor za komunikacije i CSR odeljenje), Rune Jungberg Pedersen.

rune jungberg pedersen objašnjava tri heštaga

  • #CUSTOMERFIRST – „Ovaj heštag nas podseća na to da naš pristup Customer First (kupac na prvom mestu) i dalje živi u JYSKu. Fokusiramo se na potrebe kupca i imamo odlične ponude. Vodimo računa o složenosti i obezbeđujemo jedinstveno putovanje kupaca.“
     
  • #GROWJYSK – „Rast je deo naše DNK i želimo da postanemo najrasprostranjeniji lanac prodavnica. Grow JYSK znači nastaviti sa otvaranjem mnogih novih prodavnica širom sveta i biti profitabilan i uspešan.“
     
  • #EXCEEDEXPECTATIONS – „Želimo da nadmašimo očekivanja u mnogim oblastima, na primer, u kvalitetu proizvoda, korisničkoj podršci i održivosti. Nudimo fleksibilne opcije isporuke, jednostavne opcije korišćenja i razmene, kao i odlične ponude. Radi se o tome da budete sjajan poslodavac i da se ponašate odgovorno.“

U nastavku teksta možete videti primere JYSKovih kolega koje su već počele da koriste nove heštagove na društvenim mrežama. Kliknite na objavu da biste pročitali naslove i heštagove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Protega (@ivan_protega) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leena Saario (@leenasofficial) on

Kenneth na LinkedInu
Kenneth A. S. Pedersen on LinkedIn #BringDedicationMeetPossibilities #ExceedExpectations #CustomerFirst #GROWJYSK #Respect
Roni na LinkedInu
Roni Tuominen on LinkedIn #GrowJYSK #Exceedexpectations #Customerfirst
Ville na LinkedInu
Ville Velin on LinkedIn #jysk #exceedexpectations #customerfirst

Pronađite više objava sa #GROWJYSK na LinkedInu i Instagramu. 

Latest news

PLACE ME

Polica koju je dizajnirala JYSKov stažista uskoro u prodavnicama

21/01/2021 - Polica PLACE ME, koja je dostupna u prodavnicama od kraja januara, ima zanimljivu priču: Dizajn je napravio JYSKov stažista.

Schleswig

Jedan dan u JYSKu tokom korone (januar 2021)

18/01/2021 - Dok su mnoge prodavnice zatvorene u više zemalja, radni dan se dosta razlikuje u odnosu na normalna vremena pre pandemije virusa korona.

JYSK store front

Novo ime za skoro 1000 prodavnica u Nemačkoj

14/01/2021 - Tokom jeseni 2021. godine, sve prodavnice u Nemačkoj će promeniti ime iz DÄNISCHES BETTENLAGER u JYSK.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office