Skip to main content

Споделете своя опит с нашата стратегия с новите хаштагове

Дата: 02/09/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категория: Strategy

Графика на хаштаговете за стратегииТри нови хаштага, #CUSTOMERFIRST, #GROWJYSK и #EXCEEDEXPECTATIONS, поставят фокуса върху основните послания на новата стратегия на JYSK. 

Едновременно с новата стратегия на JYSK, „Безпроблемно и по-близо до клиента“, са въведени три нови хаштага. Те може да се използват от всички служители на JYSK, когато искат да споделят нещо, свързано със стратегията.

„В JYSK вече имаме няколко хаштага, които използваме в различни ситуации, например #GOJYSK. Относно новите хаштагове, насърчаваме нашите колеги в различните страни да ги използват, когато споделят своите ежедневни успехи, свързани с новата стратегия. Често може да се използват заедно с някои от добре познатите хаштагове“, обяснява Communications & CSR Director, Руне Юнгберг Педерсен.

Руне Юнгберг Педерсен обяснява трите хаштага

  • #CUSTOMERFIRST – „Този хаштаг ни напомня, че нашият подход „Клиентът е на първо място“ продължава да е актуален в JYSK. Фокусираме се върху нуждите на клиента и предлагаме страхотни оферти. Справяме се с объркването и осигуряваме безпроблемно пазаруване на клиента.“
     
  • #GROWJYSK - „Развитието е част от нашата същност и искаме да бъдем голямата верига магазини в света. Развитието на JYSK означава непрекъснато откриване на нови магазини, като едновременно с това сме печеливши и успешни.“
     
  • #EXCEEDEXPECTATIONS – „Искаме да надминем очакванията в много области, например качеството на продуктите, обслужването на клиентите и устойчивостта. Предлагаме гъвкави опции за доставка, лесна употреба и възможности за замяна, както и страхотни оферти. Това означава също да бъдеш отличен служител и да действаш отговорно.“

По-долу може да видите някои примери от колеги от JYSK, които вече са започнали да използват новите хаштагове в социалните мрежи. Щракнете върху публикациите, за да прочетете надписите и хаштаговете. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Protega (@ivan_protega) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leena Saario (@leenasofficial) on

Кенет в LinkedIn
Kenneth A. S. Pedersen on LinkedIn #BringDedicationMeetPossibilities #ExceedExpectations #CustomerFirst #GROWJYSK #Respect
Рони в LinkedIn
Roni Tuominen on LinkedIn #GrowJYSK #Exceedexpectations #Customerfirst
Виле в LinkedIn
Ville Velin on LinkedIn #jysk #exceedexpectations #customerfirst

Открийте още публикации с #GROWJYSK в LinkedIn и Instagram. 

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Любимите продукти на трима колеги от магазина

29/04/2024 - Трима колеги от магазини на JYSK са готови отново да споделят кои са най-любимите им продукти от новия асортимент.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK с 300 магазина в Полша

26/04/2024 - На 10 април JYSK откри магазин номер 300 в Полша.

JYSKs orchard in Croatia is open

По света: JYSK избира FSC, градинско събитие в Испания и нова овощна градина в Хърватия

19/04/2024 - От време на време обобщаваме за вас последните събития и инициативи от JYSK държавите. Вижте най-новото тук.

Добави коментар

Не забравяйте добрия тон :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office