Skip to main content

Podijelite svoje iskustvo strategije koisteći nove hashtagove

Datum: 02/09/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Strategy

Grafički prikaz strateških hashtagovaTri nova hashtaga, #CUSTOMERFIRST, #GROWJYSK i #EXCEEDEXPECTATIONS, stavljaju fokus na glavne poruke nove strategije JYSKa. 

Uz novu strategiju JYSKa, „Besprijekorno i bliže kupcu“, uvedena su i tri nova hashtaga. Mogu ih koristiti svi zaposlenici JYSKa kada žele podijeliti nešto što se na neki način odnosi na strategiju.

„U JYSKu već imamo nekoliko hashtagova koje koristimo u različitim situacijama, na primjer #GOJYSK. Što se tiče novih hashtagova, podstičemo kolege iz svih zemalja da ih koriste prilikom dijeljenja svakodnevnih uspjeha koji se odnose na novu strategiju. Često se mogu koristiti zajedno s nekim poznatim hashtagovima“, objašnjava Communications & CSR Director (direktor komunikacija i društvene odgovornosti kompanije), Rune Jungberg Pedersen.

rune jungberg pedersen objašnjava tri hashtaga

  • #CUSTOMERFIRST – „Ovaj hashtag podsjeća nas da naš pristup "kupac na prvom mjestu" živi u JYSKu. Usredotočeni smo na potrebe kupaca i imamo sjajne ponude. Rješavamo složenost i osiguravamo besprijekorno putovanje kupca.“
     
  • #GROWJYSK - "Dio je naše DNK koji raste i želimo biti najrašireniji lanac prodavnica. Grow JYSK se odnosi na otvaranje mnogih novih prodavnica širom svijeta i da budemo profitabilni i uspješni.“
     
  • #EXCEEDEXPECTATIONS – “Želimo premašiti očekivanja u mnogim područjima, na primjer, kvalitetu proizvoda, korisničku uslugu i održivost. Nudimo fleksibilne mogućnosti dostave, jednostavne mogućnosti korištenja i razmjene te sjajne ponude. Radi se i o tome kako biti sjajan poslodavac i ponašati se odgovorno."

Ispod možete vidjeti nekoliko primjera kolega iz JYSKa koji su već počeli koristiti nove hashtagove na društvenim mrežama. Kliknite na objave da biste pročitali naslove i hashtagove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Post objavljen od Ivana Protege (@ivan_protega) na

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Post objavljen od Leene Saario (@leenasofficial) na

Kenneth na LinkedIn
Kenneth A. S. Pedersen on LinkedIn #BringDedicationMeetPossibilities #ExceedExpectations #CustomerFirst #GROWJYSK #Respect
Roni na LinkedIn
Roni Tuominen on LinkedIn #GrowJYSK #Exceedexpectations #Customerfirst
Ville na LinkedIn
Ville Velin on LinkedIn #jysk #exceedexpectations #customerfirst

Pronađi još objava s #GROWJYSK na LinkedInu i Instagramu. 

Latest news

PLACE ME

Polica koju je dizajnirala JYSKova pripravnica uskoro u prodavnicama

21/01/2021 - Polica PLACE ME koja će biti raspoloživa u prodavnicama od kraja januara ima posebnu priču: dizajnirala ju je JYSKova pripravnica.

Schleswig

Jedan dan u JYSKu tokom korone (januar 2021.)

18/01/2021 - Dok su u mnogim državama zatvorene brojne prodavnice, radni dan izgleda drugačije nego što je izgledao prije pandemije koronavirusa.

JYSK store front

Novo ime za skoro 1000 prodavnica u Njemačkoj

14/01/2021 - Tokom jeseni 2021. sve prodavnice u Njemačkoj će promijeniti ime iz DÄNISCHES BETTENLAGER u JYSK.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office