Skip to main content

Podijelite svoje iskustvo strategije koisteći nove hashtagove

Datum: 02/09/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Strategy

Grafički prikaz strateških hashtagovaTri nova hashtaga, #CUSTOMERFIRST, #GROWJYSK i #EXCEEDEXPECTATIONS, stavljaju fokus na glavne poruke nove strategije JYSKa. 

Uz novu strategiju JYSKa, „Besprijekorno i bliže kupcu“, uvedena su i tri nova hashtaga. Mogu ih koristiti svi zaposlenici JYSKa kada žele podijeliti nešto što se na neki način odnosi na strategiju.

„U JYSKu već imamo nekoliko hashtagova koje koristimo u različitim situacijama, na primjer #GOJYSK. Što se tiče novih hashtagova, podstičemo kolege iz svih zemalja da ih koriste prilikom dijeljenja svakodnevnih uspjeha koji se odnose na novu strategiju. Često se mogu koristiti zajedno s nekim poznatim hashtagovima“, objašnjava Communications & CSR Director (direktor komunikacija i društvene odgovornosti kompanije), Rune Jungberg Pedersen.

rune jungberg pedersen objašnjava tri hashtaga

  • #CUSTOMERFIRST – „Ovaj hashtag podsjeća nas da naš pristup "kupac na prvom mjestu" živi u JYSKu. Usredotočeni smo na potrebe kupaca i imamo sjajne ponude. Rješavamo složenost i osiguravamo besprijekorno putovanje kupca.“
     
  • #GROWJYSK - "Dio je naše DNK koji raste i želimo biti najrašireniji lanac prodavnica. Grow JYSK se odnosi na otvaranje mnogih novih prodavnica širom svijeta i da budemo profitabilni i uspješni.“
     
  • #EXCEEDEXPECTATIONS – “Želimo premašiti očekivanja u mnogim područjima, na primjer, kvalitetu proizvoda, korisničku uslugu i održivost. Nudimo fleksibilne mogućnosti dostave, jednostavne mogućnosti korištenja i razmjene te sjajne ponude. Radi se i o tome kako biti sjajan poslodavac i ponašati se odgovorno."

Ispod možete vidjeti nekoliko primjera kolega iz JYSKa koji su već počeli koristiti nove hashtagove na društvenim mrežama. Kliknite na objave da biste pročitali naslove i hashtagove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Post objavljen od Ivana Protege (@ivan_protega) na

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Post objavljen od Leene Saario (@leenasofficial) na

Kenneth na LinkedIn
Kenneth A. S. Pedersen on LinkedIn #BringDedicationMeetPossibilities #ExceedExpectations #CustomerFirst #GROWJYSK #Respect
Roni na LinkedIn
Roni Tuominen on LinkedIn #GrowJYSK #Exceedexpectations #Customerfirst
Ville na LinkedIn
Ville Velin on LinkedIn #jysk #exceedexpectations #customerfirst

Pronađi još objava s #GROWJYSK na LinkedInu i Instagramu. 

Latest news

Annual Report

Novosti od našeg direktora: Završila je još jedna uzbudljiva godina

21/11/2019 - Gledajući finansijsku godinu 2018/19, smatram da je sigurno reći da je bila jedna od najuzbudljivijih godina u JYSKovoj historiji.

One Day in JYSK (November 2019)

Jedan dan u JYSKu: Četiri kolege dijele svoj radni dan (novembar 2019.)

15/11/2019 - Sa više od 23.000 kolega u mnogim različitim zemljama, ne postoje dva ista radna dana u JYSKu. Zamolili smo četiri JYSKove kolege da podijele fotografije svog radnog dana na GOJYSK.com.

Best of #GOJYSK October

NAJBOLJE OD #GOJYSK – Oktobar 2019.

11/11/2019 - POGLEDAJTE NEKE OD NAJBOLJIH OBJAVA NA INSTAGRAMU ZA PROTEKLI MJESEC.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office