Skip to main content

3 pitanja za kolegu #58

Датум: 01/10/2016

Author: ,

Категорија: Careers & HR , People

Katharina Vilmar Lindsay Iguidez

Da imate priliku da kolegi iz druge države postavite tri pitanja, šta biste ga pitali?

Marie Holm Kjærbølling, Communications & CSR Assistant

Katharina Vilmar: Koji su ti najveći fokusi u prodavnici? 

Lindsay Iguidez: Pored izazova sa kojima se svakodnevno susrećemo, uvek smo fokusirani na to da nam prodavnica lepo izgleda za sve naše kupce, bez obzira na to da li je li neko naš stalni kupac ili nas je posetio po prvi put. Želim da kupci uvek odu iz naše prodavnice sa pozitivnim osećajem. Volim kada sretnem naše stalne kupce i pitam ih za iskustvo o proizvodu kojeg su prošloga puta kupili. To nam daje jednu ličnu notu koju većina maloprodajnih lanaca ne može da pruži.

Katharina Vilmar: Koji su ti najveći izazovi tokom sezone baštenskog nameštaja? 

Lindsay Iguidez: Naša prodavnica se nalazi na zapadnoj obali Kanade, gde vreme može biti veoma promenljivo. Imamo čak i nadimak „Raincouver“ zbog toga. Zato nam je ponekad izazov da ponuda u prodavnici izgleda kao ona u letku, bez obzira na vreme. Na primer, nedavno je tri dana zaredom temperatura bila oko 25 stepeni, a odmah nakon toga samo 15 stepeni i kiša. 

Katharina Vilmar: Koji ti je trenutno naš najdraži proizvod? 

Lindsay Iguidez: Mislim da ne bih mogla da izdvojim samo jedan proizvod, ali mislim da trenutno imamo odličnu ponudu dezena čaršava i posteljine. Imamo liniju pamučnih proizvoda sa mnogo dezena koji odgovaraju većini naših kupaca - ima nešto za svačiji ukus. 

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office