Skip to main content

VIDEO: Nameštaj prolazi kroz testiranje montiranja da bi se obezbedio kvalitet

Датум: 22/09/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Product Quality & Safety

Dani montiranjaNekoliko puta godišnje JYSK organizuje takozvane dane testiranja i montiranja kada se nameštaj, između ostalih stvari, testira da bi se obezbedilo da kupci mogu lako da ga montiraju.

Ne postoji ništa toliko frustrirajuće nego kad dođete kući sa komadom nameštaja koji je 'spreman za montažu', a ne možete da ga montirate ili uputstva za montažu nemaju smisla.

Da bi se izbeglo da se kupci nađu u ovakvim situacijama, JYSK organizuje dane testiranja i montiranja nekoliko puta godišnje pre nego što se nameštaj, na primer, pošalje u prodavnice.

„Organizujemo naše takozvane dane testiranja i montiranja od 2011. gde jednostavno pokušavamo da sastavimo svaki komad nameštaja. Svake godine od tada, broj vraćenih proizvoda od kupaca koji nisu mogli da montiraju proizvod je značajno opao. Još uvek nismo završili posao, ali svaki put prilagodimo i poboljšamo proces, tako da nastavljamo da smanjujemo broj povraćaja“, objašnjava Lars Ringtved Nilsen, Compliance & Quality Director (direktor usklađivanja i kvaliteta) u JYSK Nordic.

U video snimku u nastavku možete da vidite kako izgleda kada distribucioni centar u Poljskoj organizuje JYSKove dane testiranja i montaže nameštaja:

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office