Skip to main content

VIDEO: Namještaj prolazi kroz testiranje montiranja da se osigura kvalitet

Datum: 22/09/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Product Quality & Safety

Dani montiranjaNekoliko puta godišnje, JYSK organizira takozvane dane montiranja, gdje se namještaj testira da bi se osiguralo da ga je jednostavno montirati.

Malo stvari je dosadnije od dolaska kući sa komadom namještaja spremnim za montiranje koji se ne može montirati, ili sa upustvom za montiranje koje nema smisla.

Upravo da se izbjegne da kupci završe u ovakvim situacijama, JYSK organizira dane testiranja i montiranja nekoliko puta godišnje prije nego se namještaj pošalje u prodavnice.

"Organiziramo svoje takozvane dane testiranja i montiranja od 2011. godine gdje jednostavno pokušavamo montirati svaki komad namještaja. Od tada svake godine, broj vraćenih proizvoda od kupaca koji nisu mogli montirati svoj proizvod je značajno opao. Još nismo gotovi, ali svaki put prilagodimo i poboljšamo proces, tako da nastavljamo sa ograničavanjem broja vraćanja," objašnjava Lars Ringtved Nielsen, Compliance & Quality Director (direktor usklađenosti i kvalitete) u JYSK Nordic.

U videu ispod, možete vidjeti kako izgledaju JYSK-ovi dani testiranja i montiranja namještaja u distributivnom centru u Poljskoj:

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenika

19/03/2024 - JYSK Italija je 26. septembra pokrenuo prvi program District Manager Trainee (DMT) u Glavnom uredu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi na aluminiju i kontejnerskom prostoru

08/03/2024 - Nove inicijative proizvodnje i pakovanja smanjuju upotrebu aluminija i potrebni transportni prostor.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office