Skip to main content

Sve JYSK prodavnice će biti renovirane do kraja 2024.

Datum: 22/04/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Attractive Stores , Expansion , Sales Growth

JYSK je odlučio da ubrza proces modernizacije svih prodavnica na koncept prodavnice 3.0. Očekuje se da će ovaj posao biti završen do kraja 2024. godine.

3.0

Skoro 1000 od 3000 JYSK prodavnica širom sveta je sada nadograđeno na koncept prodavnice 3.0. Ovo se dokazalo kao veliki uspeh i zbog toga će JYSK sada ubrzati proces i modernizovati sve prodavnice do kraja 2024. godine.

Jedna od renoviranih prodavnica je ona u Lundu u Švedskoj, gde je prodavnica modernizovana u januaru 2021. godine. Kako kaže Store Manager (menadžer prodavnice) Malin Abrahamsson, to je imalo veliki uticaj.

Porasla je prodaja dodatnih proizvoda, kao i prodaja uopšte. Sigurna sam da je to zbog toga što kupci smatraju da su proizvodi lepši kada se predstave na ovaj način“, kaže Malin.

„Izgleda kao da ste kod kuće“

Malin
Malin Abrahamsson je Store Manager u Lundu, Švedska

Iako je prodavnica obnovljena u januaru, Malin i dalje svakodnevno viđa 20-30 kupaca koji izražavaju svoje oduševljenje. Kažu da brže pronalaze proizvode.

„Kupcima je sada mnogo lakše da vide šta se uklapa, na primer, ako odluče da kupe kauč. Mislim da sada jasnije vide celokupnu sliku. Nakon promene, JYSK prodavnica izgleda gotovo kao da ste kod kuće“, kaže Malin.

I za Malin prodavnica izgleda mnogo modernije i ona i njene kolege imaju bolji pregled prodavnice.

„Nama u prodavnici je lakše da radimo sa pravim zaposlenima i na pravom mestu, tako da mogu da izađu u susret našim kupcima. Ako ima mnogo kupaca u oblasti za jastuke i čaršave, prepoznajemo to brže pomoću novog koncepta“, kaže Malin.

Jedna prodavnica dnevno

Generalno, JYSK je video da je prodaja porasla za 5-10 procenata u svim 3.0 prodavnicama i zbog toga će renoviranje prodavnica biti završeno do kraja 2024. godine. To znači da svakodnevno mora da se renovira jedna prodavnica.

„Znamo da ovo zahteva puno truda od različitih odeljenja. Međutim, moramo da budemo u toku, a novi koncept daje prodavnicama više skandinavski izgled sa manje čelika i više drveta, čime su naši kupci veoma zadovoljni“, kaže CEO & President (izvršni direktor i predsednik) Jan Bøgh.

Latest news

JYSK Strategy Kickoff 2021

CEO tokom planiranja strategije: „Store Manageri su važniji od rukovodećeg tima menadžera“

18/05/2021 - Na godišnjem planiranju strategije, President (predsednik) i CEO (generalni direktor) JYSKa, Jan Bøgh, odredio je pravac za sledeću fiskalnu godinu i naglasio značaj Store Managera (menadžera prodavnica).

Berlin

U Berlinu se testira novi koncept prodavnice

17/05/2021 - U Berlinu je 10. maja otvoren prototip novog koncepta prodavnice SC3 Compact. Koncept je osmišljen kao rešenje za manje prodavnice sa dobrom lokacijom koje nemaju mogućnost proširenja.

Carla preview

Jedan dan u JYSKu – verzija Store Managera

12/05/2021 - Na GOJYSK.com želimo da obeležimo našu međunarodnu kampanju brendiranja poslodavaca koja slavi dostizanje 3000 prodavnica i čiji je cilj da privuče 2000 dodatnih Store Managera (menadžera prodavnica).

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office