Skip to main content
JYSK Store

Poseban dan proslavljen u Ukrajini

Datum: 23/12/2021

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: Attractive Stores

Pre septembra 2024. godine, sve JYSK prodavnice moraju biti ažurirane najnovijim konceptom prodavnice, a 16. decembar 2021. godine predstavljao je važan dan, jer je JYSK proslavio 1000. prodavnicu sa konceptom prodavnice 3.0.

Store Manager (menadžer prodavnice)
Natalia Mulko, Store Manager u Kijevu, u Ukrajini.

16. decembra obeleženo je zvanično otvaranje JYSK prodavnice u tržnom centru Blockbuster u Kijevu, koja je 85. JYSK prodavnica u Ukrajini.

Međutim, prodavnica je takođe posebna u smislu da je 1000. JYSK prodavnica sa konceptom prodavnice 3.0, a Store Manager Natalia Mulko je ponosna što će njena prodavnica postati deo JYSKove istorije.

„Veoma sam srećna. Osećam i ponos i dvostruku odgovornost. Bilo je sjajno shvatiti da je naša prodavnica zasnovana na konceptu 3.0 zapravo 1000. prodavnica i zato nam je još važnije da je učinimo najboljom prodavnicom u svim aspektima,“ rekla je Natalia.

Prethodno je radila u JYSK prodavnicama sa konceptom 2.0 i zaista joj se sviđaju promene koje donosi koncept 3.0.

„Za mene, pre svega, osvetljenje, koje ostavlja potpuno drugačiji utisak na ulazu u prodavnicu Zidni reflektori stvaraju određeni osećaj udobnosti, atraktivnu nijansu za robu i unutrašnjost prodavnice. Takođe bih želela da istaknem koliko udobno i atraktivno izgleda studio dušeka, a kupci su često oduševljeni tematskim prostorijama,“ kaže Natalia.

JYSK prodavnica
Nova prodavnica otvorena je u pravo vreme za praznike.

Veliki zadatak

Ona i još 1000 drugih menadžera prodavnica sada mogu da se ponose upravljanjem prodavnicom koncepta 3.0, ali posao je daleko od završenog.

JYSK prodavnica
Studio dušeka u prodavnici novog koncepta 3.0.

A dostizanje cilja ažuriranja svih prodavnica pre septembra 2024. godine ambiciozno je i zahteva mnogo napornog rada mnogih kolega.

„Povećali smo broj timova za osnivanje prodavnica u svim zemljama kako bismo mogli da ostvarimo naš strateški cilj koji se tiče ažuriranja svih prodavnica. Međutim, takođe smo se susreli sa nekim izazovima koji čine napore ovih timova još impresivnijim. To naravno uključuje ograničenja izazvana virusom korona, kojima je ograničen broj aktivnosti prodavnica u mnogim zemljama, a sada se suočavamo i sa nedostatkom opreme i drugih materijala potrebnih za ažuriranje prodavnica. To je uzrokovano kombinacijom nedostatka sirovina i transportnih izazova,“ objašnjava Carsten Nørgreen Weinkouff, Retail Development Director (direktor za razvoj maloprodaje).

Međutim, on i dalje veruje da će njegov tim ispuniti plan i ističe značaj za JYSK kao kompaniju.

„Naš koncept prodavnice je ključan za privlačenje, inspirisanje i uveravanje postojećih, kao i novih kupaca. Možemo videti da se prodaja povećava, kada se sprovodi aktivnost prodavnice. Zbog toga je JYSK odlučio da ubrza proces i zato je toliko važno da se to ostvari,“ kaže Carsten.

Zaposleni u JYSKu
Natalia i njen tim su spremni da požele dobrodošlicu kupcima u novoj prodavnici.

Više vremena

U tržnom centru Blockbuster u Kijevu, Natalia je potpuno fokusirana na doček zadovoljnih kupaca u prodavnici koja sjajno izgleda.

„Radujemo se što ćemo poželeti dobrodošlicu mnogim kupcima u tržnom centru Blockbuster, a sa novim konceptom prodavnice, našim kupcima je lakše da pronađu ono što traže, dok ih istovremeno atraktivna prodavnica stimuliše da ostanu duže,“ kaže Natalia.

Latest news

Lars Larsen

JYSKova sećanja: Srećan rođendan, Lars Larsen!

05/08/2022 - U ovom specijalnom izdanju JYSKovih sećanja, slavimo našeg osnivača, Larsa Larsena.

Ventsislav talks about the future of Logistics

Ventsislav govori o budućnosti logistike

27/07/2022 - Ventsislav Chavdarov je pre godinu dana započeo svoj novi posao kao Logistic Manager u distributivnom centru u Božurištu (DCB). Od tada je DCB realizovao dva nova važna projekta.

Rearrangement with JYSK

6 kolega je osvojilo JYSK renoviranje

20/07/2022 - 6 kolega iz Poljske osvojilo je renoviranje prostora u svom domu uz JYSK proizvode.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office