Skip to main content

Poljski osmeh za grčke kupce

Датум: 13/11/2018

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: Careers & HR , People

Kada su se Marzena Dedek i njen muž, koji je Grk, preselili iz Poljske u Grčku, ona je odmah stupila u kontakt sa JYSKom u Grčkoj da bi videla kakve sve mogućnosti za zaposlenje postoje. Ona sada radi u JYSKovoj prodavnici u Gerakasu, u Atini.

Kupci koji posećuju JYSKovu prodavnicu u Gerakasu u Atini sigurno će biti dočekani osmehom kada uđu u prodavnicu. A taj osmeh im često poklanja 41-godišnja Marzena Dedek.

Marzena Dedek
Marzena Dedek (desno) na poslu u JYSKovoj prodavnici.

Ona je iz Poljske, ali živi u Grčkoj i ume da uslužuje kupce na tečnom grčkom jeziku.

„Došla sam se u Grčku 2003. zbog mog muža, koji je poreklom iz Grčke. 2013. smo se preselili u Poljsku i ja sam počela da radim za JYSK u gradu Radomsko. Bila sam zaista zadovoljna radom u JYSKu i mojim poslom u Radomskom, pa sam kontaktirala Retail Managera (menadžera za maloprodaju) u JYSKu Grčka, Georgea Tsironisa, čim smo odlučili da se vratimo u Grčku da bih videla da li je moguće da dobijem posao u JYSKu Grčka“, objašnjava Marzena.

Snažna kultura

Na sreću, to je bilo moguće, pa je Marzena premeštena u JYSKovu prodavnicu u Gerakasu u januaru 2018. nakon što je prošla kroz obuku za prodavnicu u Eliniku, a tamo je postala deo tima koji priprema otvaranje prodavnice 8. februara.

„Zaista sam srećna što radim ovde. Sada sam deo tima koji je posvećen tome da pruži najbolju moguću uslugu našim kupcima. Zaista mi se dopada kultura u JYSKu i drago mi je da je ona skoro potpuno ista u Poljskoj i u Grčkoj, uprkos činjenici da između Poljaka i Grka generalno postoje velike razlike“, objašnjava Marzena i nastavlja:

„Prva stvar koja mi pada na pamet kada pomislim na Poljake je njihova učtivost i usredsređenost. Ali oni i dosta brinu. U Grčkoj obožavam to što su druželjubivost i nasmejanost stil života.“

A ako je to istina, Marzena je pronašla savršeno mesto za rad jer svakog dana dočekuje kupce u Gerakasu sa širokim osmehom na licu.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office