Skip to main content

Poljski osmeh za grčke kupce

Datum: 13/11/2018

Autor: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: Careers & HR , People

Kada su se Marzena Dedek i njen muž, koji je Grk, preselili iz Poljske u Grčku, ona je odmah stupila u kontakt sa JYSKom u Grčkoj da bi videla kakve sve mogućnosti za zaposlenje postoje. Ona sada radi u JYSKovoj prodavnici u Gerakasu, u Atini.

Kupci koji posećuju JYSKovu prodavnicu u Gerakasu u Atini sigurno će biti dočekani osmehom kada uđu u prodavnicu. A taj osmeh im često poklanja 41-godišnja Marzena Dedek.

Marzena Dedek
Marzena Dedek (desno) na poslu u JYSKovoj prodavnici.

Ona je iz Poljske, ali živi u Grčkoj i ume da uslužuje kupce na tečnom grčkom jeziku.

„Došla sam se u Grčku 2003. zbog mog muža, koji je poreklom iz Grčke. 2013. smo se preselili u Poljsku i ja sam počela da radim za JYSK u gradu Radomsko. Bila sam zaista zadovoljna radom u JYSKu i mojim poslom u Radomskom, pa sam kontaktirala Retail Managera (menadžera za maloprodaju) u JYSKu Grčka, Georgea Tsironisa, čim smo odlučili da se vratimo u Grčku da bih videla da li je moguće da dobijem posao u JYSKu Grčka“, objašnjava Marzena.

Snažna kultura

Na sreću, to je bilo moguće, pa je Marzena premeštena u JYSKovu prodavnicu u Gerakasu u januaru 2018. nakon što je prošla kroz obuku za prodavnicu u Eliniku, a tamo je postala deo tima koji priprema otvaranje prodavnice 8. februara.

„Zaista sam srećna što radim ovde. Sada sam deo tima koji je posvećen tome da pruži najbolju moguću uslugu našim kupcima. Zaista mi se dopada kultura u JYSKu i drago mi je da je ona skoro potpuno ista u Poljskoj i u Grčkoj, uprkos činjenici da između Poljaka i Grka generalno postoje velike razlike“, objašnjava Marzena i nastavlja:

„Prva stvar koja mi pada na pamet kada pomislim na Poljake je njihova učtivost i usredsređenost. Ali oni i dosta brinu. U Grčkoj obožavam to što su druželjubivost i nasmejanost stil života.“

A ako je to istina, Marzena je pronašla savršeno mesto za rad jer svakog dana dočekuje kupce u Gerakasu sa širokim osmehom na licu.

Latest news

#GOJYSK pregled

#GOJYSK otkriva šta se događa iza scene

18/02/2019 - Od pokretanja oznake #GOJYSK, kolege iz JYSK Nordic su podelili više od 1800 objava širom sveta i time svima dali šansu da otkriju šta se događa iza scene.

Pregled za Slobodanku

„Zastrašujuće je – ali na dobar način“

15/02/2019 - Slobodanka Subić će biti Store Manager (menadžer prodavnice) u prvoj JYSKovoj prodavnici u Irskoj i raduje se što će predstaviti JYSK Ircima.

Daniel Nielsen

Daniel pobeđuje na takmičenju #GOJYSK

14/02/2019 - Daniel Nielsen, Sales Leader (vođa prodaje) u JYSKu Ølstykke u Danskoj, novi je pobednik JYSK influensera na GOJYSK.com.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office