Skip to main content
Store interior

Od eksterijera do enterijera: Transformacija prodavnica kroz timski napor

Датум:

Author: Lasse Rask, Communications Intern

Категорија: Attractive Stores

Prevod: www.languagewire.com

Detaljno planiranje i timski napor su faktori koji igraju ulogu u sezonskoj transformaciji asortimana za enterijer i eksterijer u svim JYSKovim prodavnicama.

Dvaput godišnje, na prelazu leta u zimu i obratno, sve prodavnice prolaze kroz veliku transformaciju. U to doba godine, pravimo mesta za novitete u asortimanu nameštaja, dušeka, kućnog tekstila i pribora za domaćinstvo.

„Pre transformacije je potrebno dosta toga isplanirati kako bismo bili sigurni da ima dovoljno osoblja u prodavnicama, tako da možemo da ispunimo rokove. U tom periodu ima dosta posla, zbog čega su planiranje i timski rad najvažniji“, kaže Mathias Christensen, Store Manager u JYSK Hadstenu, Danska.

Pogledajte ovaj video koji pokazuje kako se osmišljava kompozicija jedne od soba u prodavnici: 


Odeljenje Space Management je zaduženo da odredi mesto za svaki od proizvoda u prodavnici. Tako smo sigurni da ćemo iskoristiti sav prostor u prodavnici i rasporediti proizvode na relevantna mesta.

Takođe, ovo odeljenje pažljivo dizajnira VM (vizuelni merčendajzing) katalog, koji definiše dizajn kompozicija soba, gde se uzima u obzir svaki detalj.

Dizajnirane kompozicije soba se fotografišu i predstavljaju u VM katalogu, koji se potom šalje prodavnicama kako bi sve kolege znale gde i kako tačno da izlože proizvod.

„Cilj našeg VM kataloga je da se na najbolji mogući način predstavi proizvod u svim prodavnicama. Tako možemo biti sigurni da sve prodavnice imaju isti vizuelni izraz, bilo koju JYSKovu prodavnicu da posetite. Naše kolege mogu onda da provedu više vremena sa kupcima, jer ne moraju da kreiraju izložbene postavke od nule“, kaže Katrine Veggerby, Project & Team Leader, Space Management.

Latest news

JYSK interior

Od eksterijera do enterijera: Transformacija prodavnica kroz timski napor

- Detaljno planiranje i timski napor su faktori koji igraju ulogu u sezonskoj transformaciji asortimana za enterijer i eksterijer u svim JYSKovim prodavnicama.

TikTok

JYSK spreman da postane viralan na TikToku

- Nakon testiranja, JYSK je sada spreman da pokori TikTok. Rezultati na globalnom nalogu su obećavajući.

Aleksander, Gordana, Vladislav

Tri kolege dele kako se osnažuju na poslu

- Aleksander iz Danske, Gordana iz Slovenije i Vladislav iz Bugarske objašnjavaju šta za njih znači osnaživanje. 

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office