Skip to main content

Naš CEO donosi dobre vesti: Priprema za narednih 40 godina

Датум: 17/04/2019

Author: ,

Категорија: Strategy

Red u Irskoj
Kupci čekaju da posete prvu JYSKovu prodavnicu u Irskoj.

Poštovane kolege,

Mnogo toga se dešava u JYSKu i veoma mi je drago što imam ovu priliku da vam ispričam nešto više o tome.

Pre svega, JYSK je napunio 40 godina. Ovo, naravno, nisu vesti jer to znamo već 40 godina, ali trebalo bi da svi budemo ponosni na to što smo deo ovog neverovatnog JYSKovog puta.

Možda to što punimo 40 godina znači i da više nismo mlada kompanija, ali to ne znači da smo postali neaktivni.

Naprotiv, JYSK je još uvek kompanija koja želi da raste i da postane poznata širom sveta.

Zbog toga mi je takođe bilo veliko zadovoljstvo da proslavim ovu godišnjicu u Irskoj, gde je Lars Larsen lično otvorio prvu irsku prodavnicu, koja će, naravno, biti tek prva od mnogih.

Posle Irske sam otišao direktno u Belgiju da bih prisustvovao otvaranju prve JYSKove prodavnice u delu zemlje u kom se priča francuski. Entuzijazam i energija koji su me dočekali kod kolega u obe ove zemlje dokazuje mi da svi u JYSKu i dalje žele da učestvuju u razvoju i širenju naše kompanije.

Međutim, otvaranje prodavnice u Irskoj zaista znači da sada imamo prodavnice u celoj Evropi. Ne onoliko prodavnica koliko bi trebalo da imamo, ali dovoljno da moramo dobro da se zagledamo u mapu sveta kada odlučujemo gde ćemo se dalje širiti.

Lars Larsen je rekao da JYSK treba da ima najmanje 5000 prodavnica, a meni se čini da u Evropi neće biti mesta za toliko prodavnica.

Jan Bøgh
Jan Bøgh, CEO & President (glavni izvršni direktor i predsednik) JYSK Nordica.

Nova strategija

Zbog toga je širenje van Evrope jedna od važnijih tema prilikom kreiranja nove strategije za JYSK za naredne tri godine.

O ovoj strategiji ćete svi saznati nešto više u narednim mesecima.

Ono što sada mogu da kažem je da smo naporno radili na pronalaženju odgovarajućih odgovora za najbitnija pitanja u JYSKu.

Pored traženja dobrih mesta za širenje, ovi odgovori obuhvataju i strategiju za onlajn uspeh, fokusiranje na troškove, bolju upotrebu podataka, kao i privlačenje i zadržavanje odgovarajućih talenata.

Verujemo da su ovo neki od najbitnijih faktora koji će nam omogućiti da ostanemo jedan od najuspešnijih maloprodajnih lanaca na svetu.

Dänisches Bettenlager
JYSK Nordic i Dänisches Bettenlager će se spojiti u jedan JYSK.

Udruživanje snaga

Na kraju, želeo bih da spomenem i to da imam novi posao.

To ne znači da odlazim iz JYSKa, ali odluka da se spoje JYSK Nordic i Dänisches Bettenlager pred nas stavlja mnoge zanimljive izazove. Ne samo za mene, već i za ceo menadžerski tim.

Za većinu vas, međutim, ova odluka neće uneti nikakve promene u vaš svakodnevni rad.

Ipak, uveren sam da će ovo ojačati JYSK kao kompaniju.

Uz dvostruko veći broj prodavnica i mnogo više kolega koje doprinose uspehu JYSKa, siguran sam da je odluka da se JYSK Nordic i Dänisches Bettenlager udruže dobra i da ćemo svi uživati u njenim pozitivnim aspektima.

Srdačan pozdrav,

Jan Bøgh
CEO & President

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office